Jak vyhrát hádku s partnerem v závislosti na jeho znamení zvěrokruhu

Jak vyhrát hádku s partnerem v závislosti na jeho znamení zvěrokruhu
Hádky jsou běžné, pokud s partnerem bydlíme nebo jsme spolu již delší dobu. Nikdo nechce v hádce prohrát. Co tedy udělat, abychom partnera vykolejili a hádku vyhráli? Zde máte způsob, jakým můžete vyhrát hádku s partnerem v případě zapojení kreativity.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nesnažte se působit nadřazeněji, místo toho hledejte logický cíl, k němuž budete během hádky směřovat. Vaše hádka musí vést ke zlepšení vašeho vztahu. Beran má rád optimismus, myslete proto na to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner nesnáší změny, snažte se ho proto přesvědčit, že váš nápad je mnohem jednodušší cestou k vyřešení problému než ten jeho. Tvařte se bezstarostně, naladíte ho na stejnou vlnu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud vašeho partnera přesvědčíte, že jednáte v jeho nejlepším zájmu, máte hádku předem vyhranou, jelikož Blížencům dělá potíže velké rozhodování. Nenuťte ho do něčeho, co nechce.

Rak (22. června – 22. července)

Neagresivní přístup je klíčový pro výhru nad vaším partnerem, poněvadž je přecitlivělý. Dokažte mu, že nemyslíte pouze na sebe, ale také na jeho dobro.

Lev (23. července – 22. srpna)

Se Lvem se můžete hádat donekonečna a on neustoupí, tedy pokud nenavrhnete kompromis. Ten ho na nějakou dobu uklidní. Naslouchejte jeho slovům.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenechte se jeho řečmi vyprovokovat, váží si lidí, kteří jsou klidní a dá se s nimi rozumně domluvit. Poctivost je klíčovou vlastností k ukončení hádky.

Váhy (23. září – 23. října)

Nekřičte na svého partnera, jednejte pouze v klidu. Jedině tak vyřešíte váš spor. Pokud zvýšíte hlas, nebude se cítit dobře a přestane vám naslouchat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vymyslete řešení, které vás oba opět skloubí dohromady. Štír musí vidět, že ono řešení je praktické. Ohánějte se fakty a nelžete mu, jinak nemáte šanci vyhrát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy se s ním nehádejte o omezení jeho osobní svobody. Pokud je předmětem hádky něco jiného, musíte mu dát pocit, že za ním pevně stojíte, pro cokoliv se rozhodne, pokud o vaši přítomnost bude mít zájem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Musíte mu ukázat, že nejdete proti jeho tradičním hodnotám a proč. Poté bude ochoten vám naslouchat, jinak je hádku nemožné vyhrát. Nezapomeňte, že se hádá pro vaše dobro.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vymyslete obsáhlý plán, jak přesně chcete vyřešit problém, kvůli němuž se hádáte. Mnohdy ani kompromisy nestačí a váš plán musí být naprosto dokonalý. O předmětu hádky musíte alespoň něco vědět.

Ryby (19. února – 20. března)

Ukažte mu, že svým názorem to pro něho myslíte dobře. Bojí se, že ho zneužíváte pro jeho štědrost. Nepřipomínejte mu jeho chyby z minulosti.

Zdroj článku: