Patříte-li do jednoho z těchto znamení, míváte nebezpečné záchvaty vzteku

Patříte-li do jednoho z těchto znamení, míváte nebezpečné záchvaty vzteku
Záchvaty vzteku jsou reakcí našeho organismu na nepředvídatelné situace, které nás zaskočily. Avšak zatímco někdo jen „neškodně“ kope kolem sebe v beznaději, jiní lidé jsou schopni ničit vše kolem sebe, a to v tom lepším případě. Jak zvládáte vztek vy? Patříte k těm, kteří se jím nechají snadno ovládnout?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jelikož svému okolí nechcete sdělovat svou momentální psychickou situaci, skrýváte své pocity. Vztek se ve vás hromadí, ale jednoho dne musí ven. Pokud je toho na vás příliš, začnete trpět nebezpečnými záchvaty vzteku. Tyto záchvaty se stanou extrémně nebezpečnými, pokud začnete myslet na sebepoškozování.

Zprvu jím vyhrožujete pouze proto, abyste upoutali pozornost svého okolí a sdělili všem, aby se k vám začali chovat lépe, ale někdy to nepomůže a vy sáhnete po možnosti skutečného sebepoškozování, abyste dali najevo, že jste svá slova mysleli naprosto vážně. Pokud se vám v životě nedaří, někdy je to váš originální způsob, jak se dostat z hádky. Ve výjimečných případech sáhnete také po ostré zbrani a nasměrujete ji proti sobě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste klidní, dokud se vám daří dobře. Podobně jako Vodnář, také vy dokážete držet své emoce na uzdě, ovšem vy jste mistři. Pokud u vás propukne hněv, dotyčný člověk se bude divit, proč na něj křičíte, když pouze sdělil svůj názor. Pochopitelně je to proto, že ten vztek byl určen pro padesát předchozích lidí, ale on způsobil přetečení vašeho imaginárního poháru.

A také se naštvete, když někdo dělá něco, co je proti vašemu přesvědčení. Pokud necháte záchvat vzteku, aby si s vámi dělal, co se mu zlíbí, přejdete do nebezpečné formy, kdy podle vás všichni mohou za všechno. V tu chvíli je nemožné zastavit sprchu vašich urážlivých slov.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdo nezná vaši skutečnou tvář, proto se naštvete poměrně snadno. Ovšem aby došlo k nebezpečným záchvatům vzteku, někdo musí urazit někoho z vaší rodiny. Pokud se tak stane, uděláte, co bude ve vašich silách, abyste členy své rodiny náležitě pomstili. Pomstu můžete plánovat dlouhé týdny či dokonce roky, ale to nic nemění na tom, že k ní dojde.

Neštítíte se všelijakých intrik, klidně vejdete do přátelského i rodinného kruhu své oběti a využijete své důvěryhodnosti, aby se k dotyčnému všichni otočili zády. Nebojíte se zařídit, aby dotyčný přišel o místo, a vy jste mu tak zkazili celý jeho život. Váš život je vaše rodina, nikdo vás nerozdělí a nehodláte přihlížet, jak členové vaší rodiny trpí.

Pokud trpí oni, v záchvatu vzteku uděláte cokoliv, aby trpěl i člověk, který jim tento nežádoucí stav způsobil.

Zdroj článku: