Horoskop na pondělí: Ryby čeká velká životní změna, Raci, váš dlouho odkládaný projekt může konečně spatřit světlo světa

Horoskop na pondělí: Ryby čeká velká životní změna, Raci, váš dlouho odkládaný projekt může konečně spatřit světlo světa
Všechna znamení zvěrokruhu mají své specifické vlastnosti a rysy, které určují osobnost člověka. Nebylo by příjemné, kdybyste svůj den začínali s tím, že už víte, co vás čeká? Čtěte dále a zjistěte, zda vám dnes budou přát štěstěny.

Beran 

Berani, v práci velmi pravděpodobně dostanete volnou ruku při realizaci svých nápadů. Pravděpodobně se vám bude dařit i v akademické oblasti a dočkáte se uznání. Pokud se dnes cítíte oslabení, nebojte se sáhnout po doplňcích stravy, které pro vás budou darem z nebes. Výdaje na domácnost se pravděpodobně zvýší.  

Býk 

Býci, vaše předchozí investice může přinést slušné výnosy a zlepšit vaši finanční situaci. Momentálně vás v rodině trápí zdravotní problémy v rodině a u staršího člena rodiny, který se dlouhodobě necítí dobře, se pod lékařskou péčí pravděpodobně projeví výrazné zlepšení. 

Blíženci 

Blíženci, setkání s blízkými, které chystáte, bude zábavné a povedené. Problémy související s prací se pravděpodobně rychle vyřeší, a vy se tak v pracovním kolektivu budete zase cítit jako ryba ve vodě. V rodině může dojít k obecným neshodám ohledně financí, ale nedovolte, aby vám tyto neshody nabouraly jinak spokojené období.

Rak

Raci, váš dlouho odkládaný projekt může konečně spatřit světlo světa. Stačí podniknout kroky, které odkládáte a sklidíte ovoce. Nezapomínejte na zdravý životní styl, abyste zůstali fit i v zimním období. Dbejte na své finance, protože v blízké budoucnosti se očekávají velké výdaje.

Lev

Úspěch ve vašem podnikatelském plánu je zajištěn a pravděpodobně se vám podaří najít investory. Průzkum trhu může dát vašemu produktu palec nahoru. Podaří se vám najít někoho, kdo bude ochoten objasnit vaše pochybnosti a dotazy týkající se vašich slabých stránek, takže hlavu vzhůru. Rozhodnete se, že budete pravidelně cvičit a stane se z toho váš nový koníček.

Panna 

Panny, řešení vaší složité situace mohou pomoct rady staršího člena rodiny. Máte naplánovaný nákup nového nábytku nebo dražšího předmětu do domácnosti, ale dobře se rozhodněte, zda vám vybraná věc opravdu udělá radost.

Váhy 

Váhy, budete muset získat další dovednosti pro nové úkoly ve vaší práci. Vaše touha po úspěšném povýšení vás může motivovat k tomu, abyste pokračovali v práci a přípravách. Je také třeba omezit požitkářství v oblasti nezdravého jídla, aby se nezhoršila vaše fyzická i psychická kondice.

Štír 

Štíři, kteří máte děti, dohlížejte na jejich internetové aktivity častou kontrolou historie jejich prohlížení. Někteří z vás mohou být překvapeni, co si děti na internetu vyhledávají. Co se týče financí, zůstáváte v jistotě a bezpečí.

Střelec 

Váš sen užít si odpočinek se dnes naplní. Ti, kteří se snaží dokončit své úkoly, mohou mít plné ruce práce, ale vaše vyjednávací schopnosti vám pomohou dosáhnout všech vašich cílů. S nepříjemnými lidmi jednejte pevnou rukou, ale nepřehánějte to.

Kozoroh 

Pravděpodobně jste na cestě k tomu, abyste své podnikání nebo pracovní místo dovedli k větším výšinám. Vaše finanční situace se zlepší, ale nepouštějte se do nejistých investic, aniž byste zhodnotili své šance, jinak byste mohli hodně prohrát. Dnes si naplánujte výlet s rodinou a užijte si odpočinek.

Vodnář 

Vodnáři, za vyřešení problému na pracovišti dostanete od šéfa palec nahoru. Po příjemném víkendu se cítíte plní sil a energie do nového týdne. Rozhodnete se navštívit někoho, koho jste léta neviděli, a budete velmi překvapeni.

Ryby 

Ryby, čeká vás velká životní změna a podpora rodiny bude při jejím zahájení nezbytná. Přemíra aktivit může negativně ovlivnit vaše zdraví, proto buďte opatrní a dopřejte si dostatek spánku a odpočinku.