5 znamení zvěrokruhu, kterým přijdou vaše nedokonalosti sladké

5 znamení zvěrokruhu, kterým přijdou vaše nedokonalosti sladké
Člověk by se neměl u partnera zaměřovat pouze na jeho pozitivní vlastnosti. Nikdo není dokonalý, měli bychom proto přijmout i nedokonalosti partnera. Pokud jste se narodili v jednom z těchto pěti znamení zvěrokruhu, nejenže dobře víte, že každý má své chyby, ale tyto chyby vás mohou na partnerovi přitahovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste romanticky založení a myslíte hlavně srdcem, pokud nejde o životně důležité rozhodnutí. Jakmile si jednou najdete partnera, tak lehce ho již nepustíte. Umíte přijímat jeho chyby, poněvadž víte, že toto je ten člověk, do něhož jste se tenkrát zamilovali, snad proto, že se dobře oblékal, nebo možná proto, že před vámi dělal blbůstky, abyste si ho všimli. Milujete chyby a nedostatky vašeho partnera, poněvadž víte, že takového partnera, který vám naprosto vyhovuje, již nikdy v životě nemusíte mít.

Rak (21. června – 22. července)

Vždy přijímáte nedostatky partnera, dokonce si myslíte, že jsou sladké. Jsou součástí vašeho partnera a vy si myslíte, že bez nich by to nebyl on. Nehledáte někoho dokonalého, abyste s ním mohli strávit zbytek života. Kdyby někdo takový existoval, takový vztah by vás patrně nebavil, poněvadž byste se neměli o koho starat. Vše, co chcete, je být milováni a lásku partnerovi vracet.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Milujete nedostatky vašeho partnera. Ještě více si ceníte toho, když vám partner o svých nedostatcích řekne, poněvadž oceňujete upřímnost. Nemohli byste být s někým, kdo vám své nedostatky tají. Pokud vám partner na prvním rande oznámí všechny své nedostatky, zamilujete si ho. Budete milovat, že vám věří a že se vám okamžitě otevře, poněvadž to znamená, že to s vámi myslí vážně. Víte, že dokonalý člověk neexistuje, a také víte, že by nebylo spravedlivé partnera shazovat kvůli jeho nedostatkům.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přímo vyhledáváte lidi, kteří mají nějaké nedostatky, pokud hodláte vstoupit do vztahu. Více než dokonalosti vás přitahují právě nedokonalosti, poněvadž partner se tímto způsobem odlišuje od všech ostatních lidí. Potřebujete si najít někoho, kdo nebude vaší přesnou kopií, poněvadž vás vztah je také o přátelství, nejen pouze o lásce.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud někoho milujete, milujete ho takového, jaký je, a drobné nedokonalosti vašeho partnera vás neodradí. Dokonce někdy sníte o tom, že z nedostatků vašeho partnera uděláte téma romantického dne, aby váš partner viděl, jak hodně vám na něm záleží a že vám nevadí jeho nedostatky, ba naopak vás přitahují. Nedostatky totiž berete jako běžnou věc, ne jako překážku.

Zdroj článku: