Znamení zvěrokruhu, která zanedbávají své zdraví při péči o druhé

Znamení zvěrokruhu, která zanedbávají své zdraví při péči o druhé
Na tomto světě jsou lidé, kteří mají rádi sami sebe, pak jsou tu tací, kteří se rádi starají o ostatní lidi, a třetí kategorii tvoří lidé, kteří pečují o druhé tak rádi, že péče o ně je pro ně mnohem důležitější než péče o ně samé. Patříte mezi čtyři znamení zvěrokruhu, pro něž toto platí?

Beran (21. března – 19. dubna)

V dnešní době je většina lidí sobecká. Tito lidé hledí pouze sami na sebe. To naštěstí není váš případ. Jakmile si někdo zaslouží status vašeho přítele, vždy se ujišťujete, že se má dobře, a pokud mu není zrovna nejlépe, uděláte vše pro to, aby se to co nejdříve změnilo. O takového člověka se staráte a dáváte mu svoje jídlo i své finance. Nikdy nehledíte na sebe, pokud je někdo z vašich přátel na tom hůře. Uděláte, co bude ve vašich silách, aby byli všichni vaši přátelé spokojení. Když si uvědomíte, že jste přetíženi, častokrát je příliš pozdě.

Váhy (23. září – 23. října)

Pro ostatní jste schopni se rozkrájet. Nikdy vám váš majetek nebude chybět, pokud víte, že ho někdo potřebuje daleko více než vy. Často se stává, že pomáháte náhodným lidem, které neznáte, jen pro dobrý pocit vnitřního klidu. Jste přirozený vychovatel. Vždy myslíte na blaho ostatních. Myšlenka, že vy budete mít něco, co ostatní upotřebí více, vás děsí. Pokud se stane, že onemocníte a potřebujete si zajít do lékárny pro něco na zmírnění obtíží spojených s nemocí, nejdete tam, pokud někdo z vašich přátel potřebuje vaši okamžitou pomoc.

Rak (22. června – 22. července)

Myslíte na blaho ostatních lidí, hlavně těch, které vnímáte jako svou rodinu, přesněji vaší skutečné rodiny a přátel. Pokud někdo z vašich blízkých onemocní, ale nechce navštívit lékaře z jakéhokoliv důvodu, obětujete se pro ně. Lékaři vás mají za hypochondra, poněvadž vidí, že vůbec nemáte příznaky, s nimiž jste přišli na kliniku. Netuší, že to děláte kvůli svým přátelům, kteří skutečně trpí nějakou nemocí, ale nemají odvahu přijít sami. A vy je nezradíte. A pokud nějaká nemoc skolí vás, ignorujete ji.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hlavně na večírcích se staráte o ostatní lidi. Sháníte občerstvení a zařizujete zábavu, kdykoliv je to nutné. Ne, nejedná se o večírek, na němž jste hostitelem. Jen se až příliš staráte o to, aby nikomu nic nechybělo, a je vám úplně jedno, jestli znáte většinu lidí nebo znáte pouze hostitele. Pokud to někdo přežene s alkoholem, jste to vy, kdo se nabídne, že ho dovede domů. Avšak ani svou vlastní rodinu nezanedbáváte. Chcete, aby se s vámi cítili šťastní. Berete to jako omluvu za to, že se k nim ne vždy chováte tak hezky, jak by si zasloužili.

Zdroj článku: