Jak vyznáváte lásku podle znamení zvěrokruhu?

Jak vyznáváte lásku podle znamení zvěrokruhu?
Každé znamení vyjadřuje svoji lásku jinak. A každý by rád věděl, jak on sám nebo jeho protějšek vyjadřuje lásku. Nuže, tady máte pár vět, které by vám mohly osvětlit malinké procento chování vašeho partnera.

Beran 

(21. 3. –⁠ 20. 4.)

Pokud jste ve znamení Berana, budete nejspíše romantičtí a budete se to snažit dokázat svými činy a gesty. I přestože jste horké hlavy, středem vaší pozornosti je vždy ten, kdo vás miluje. Pokud jste do někoho zamilovaní, váš protějšek to většinou velmi dobře pozná také podle škádlení. U vás prostě platí, že co se škádlívá, to se rádo mívá.

Býk

(21. 4. –⁠ 21. 5.)

Vy Býci, co se týče vztahů, jste běžci na dlouhou trať. Pokud někoho milujete jste schopní i několik let udržet krásný a romantický vztah. Jste pro svou lásku schopni složit klidně báseň, nebo jí zahrnujete dárky a zážitky typu společných výletů a romantických večerů. 

Blíženci

(22. 5. –⁠ 21. 6.)

Pokud máte štěstí a vy nebo váš partner jste blíženci, protější strana se může těšit na spoustu romantiky. Nejen že jsou blíženci schopní vám udělat dobrodružnou noc plnou sexu, ale taky jsou schopni vám celou noc do uší šeptat, jak vás milují a jak jste pro ně ti jediní. Jejich vyznání jsou občas komická, neohrabaná a otravná.

Rak

(22. 6. –⁠ 22. 7.)

Raci jsou velmi pečující, starostlivý a milující. Pro lidi v tomto znamení jsou velmi důležitá romantická gesta, a nejen z jeho strany ale i ze strany protějšku. Jsou velmi loajální a vytrvalý, pokud jsou zamilovaní.

Lev

(23. 7. –⁠ 22. 8.)

Je to dominantní znamení proto jen tak nečekejte slova: Miluji tě, pokud se do vás tedy nezamiluje. Pokud se s vámi lev podělí čas a prostor v jeho osobním životě, můžete si být jistý, že vás miluje.

Panna

(23. 8. –⁠ 22. 9.)

Panna nejspíš nikdy nezapomene na vaše narozeniny, svátek nebo výročí. Nemůžete od ní však čekat nápaditá gesta a činy. Budou dělat pouze to co vědí že máte rádi. Je to spíše praktické znamení, a tak nebudete mít nouzi o uklizený byt nebo přibytou poličku.

Váha

(23. 9. –⁠ 23. 10.)

Váha se vás bude snažit překvapit něčím nápaditým a originálním. Také mají rády doteky, držení za ruku a prostě veškeré něžnosti.

Štír

(24. 10. –⁠ 22. 11.)

Pokud vás štír miluje budete to vědět, protože jeho láska a sex je velmi intenzivní. Moc se ale nezabývá romantikou, připadá mu zbytečná. Pečlivě vás pozoruje, zjistí, co máte rádi a bude to dělat.

Střelec

(23. 11. –⁠ 21. 12.)

Jejich romantická gesta jsou humorná z důvodu, že humor považují za sexy. Pokud jste zaujaly střelce bude házet vtípky i na vaši osobu. Nemyslí to však špatně ale pouze si chtějí získat vaši pozornost.

Kozoroh

(22. 12. –⁠ 20. 1.)

Kozorozi rádi utrácejí peníze, proto na výročí můžete očekávat drahou večeři nebo drahý dárek. Vše, co vám řekne myslí smrtelně vážně, chce si byt totiž jistý, že si vybral správně.

Vodnář

(21. 1. –⁠ 20. 2.)

Jsou velmi slovně romantičtí ale zároveň jsou rádi středem vaší touhy, to samé se snaží oplácet on vám. Ovšem nespleťte si romantiku s jejich laskavostí, protože to vyjadřují dost podobně.

Ryby

(21. 2. –⁠ 20. 3.)

Na Ryby nesmíte tlačit na vyjádření citů totiž potřebuje čas. pokud uděláte vy ten první krok ryba vás zahrne nekončící láskou.

Zdroje článku: