Zjistěte, co znamená číslo vašeho domu podle numerologie

Zjistěte, co znamená číslo vašeho domu podle numerologie
Pokud jste se někdy zabývali numerologií, pak pravděpodobně znáte své osobní číslo. Ale věděli jste, že i číslo vašeho domu může mít svůj speciální význam?

Číslo vašeho domu podle numerologie zjistíte velmi jednoduše. Sečtete číslice ve své adrese a sčítat budete do té doby, než dosáhnete číslice jediné.

Např. 194

Sčítáme 1 + 9 + 4 = 14 a následně 1 + 4 = 5.

Numerologické číslo vašeho domu je tedy 5. A teď už se pojďme společně podívat, jakou že to má ten náš dům duši?

Numerologické číslo 1

Dům s číslem 1 ve vás bude podněcovat pocit nezávislosti a otevřenosti. Abyste tuhle jeho přednost ještě podpořili, dohlédněte na to, aby v domě bylo stále dostatek přirozeného světla, a tím pádem i pozitivní vibrace. Slušet mu bude minimalismus a dostatek volného prostoru, proto jej nezatěžujte zbytečným nábytkem.

Numerologické číslo 2

V domě s číslem 2 nebudete mít problém dosáhnout rovnováhy mezi soukromým životem a mnohdy velmi nabytým pracovním životem. Je totiž přímo stvořený proto, abyste zde zažili skvělý partnerský i rodinný život. Atmosféra domu se majitelům, ale i návštěvám zdá pozitivní a léčivá.

Numerologické číslo 3

Dům s číslem 3 je ideální pro kreativní duše. Podněcuje v lidech vůli vyjádřit své pravé já, proto je vhodný zejména pro ty, kteří nemají rádi stereotyp, ale potřebují monotónnost svého života. Můžete se spolehnout na to, že pobyt v tomto domě vám přinese spoustu nových nápadů a inspirace.

Podněcuje v lidech vůli vyjádřit své pravé já, Zdroj: Golubovy / Shutterstock

Numerologické číslo 4

Tento dům ve vás posílí pocity stability, spolehlivosti a odolnosti. Pokud v tomto domě bydlíte, jakoby jste přímo cítili, jak vám dopomáhá k tomu, být organizovaní a produktivní. Jste lidmi, kteří vynaloží spoustu úsilí proto, aby dospěli ke svému cíli, což se vám pravděpodobně i daří.

Numerologické číslo 5

Pokud bydlíte v domě s číslem 5, pak jste pravděpodobně společenský člověk. I ostatní lidé vás navštěvují rádi a vy milujete, pokud je váš dům plný života. Vyloženě z něj sálají pozitivní a nadšené vibrace. Atmosféra tohoto domu pomáhá lidem zvládat jejich strachy a je jako stvořený pro vás, kteří hledáte okamžitý finanční zisk.

Numerologické číslo 6

Tenhle dům je jako stvořený pro budování krásného vztahu, podporuje totiž kreativitu a lásku. Pokud se tedy věnujete nějaké kreativní činnosti ať už tanci, hudbě, výtvarnému umění nebo třeba i vaření, pak tu budete neustále nacházet novou a novou inspiraci. Zároveň z něj čiší přímo domácí atmosféra, proto není úplně vhodný pro osoby, které jsou nezávislé a toužící po absolutní svobodě.

Numerologické číslo 7

Právě zde najdete útočiště, pokud jste těmi, kdo se rádi zabývají spirituálními tématy, hledají hlubší význam lidského bytí nebo prostě jenom rádi filozofují. Z tohoto domu cítíte uklidňující energii a je jako stvořený pro nicnedělání a relaxaci, která nám všem v moderním světě chybí.

Numerologické číslo 8

Jestli je váš život plný překvapení, pak pravděpodobně bydlíte v domě s numerologickým číslem 8. Vládne tu velmi silná a zároveň rušná atmosféra, která nemusí každému vyhovovat. Zároveň se tu setkáte s vesměs pozitivními vibracemi, a pokud toužíte v životě po bohatství, pak jste na správném místě.

Numerologické číslo 9

Z vašeho domu jde cítit teplo i láska, má přívětivé vibrace a je vhodný zejména pro obětavé jedince. V tomto prostoru totiž vzkvétají ti, kdo chtějí svůj život zasvětit službě jiným lidem. Nebylo by divu, kdybyste byli lékaři, učitelé, pečovatelé či dobrovolníci v charitativních aktivitách.

Zdroje článku: