Jaký jste dědeček podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jaký jste dědeček podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Z pohledu dětí patří babička s dědečkem k vůbec nejoblíbenějším lidem, protože svá vnoučata velmi často rozmazlují. Pokud už jste dědečkem nebo se jím v blízké budoucnosti stanete, určitě vás bude zajímat, jak si v této roli povedete. Překvapivě přesnou odpověď můžete získat podle horoskopu.

Beran – 21. března až 20. dubna

Jako dědeček máte i ve vyšším věku dostatek energie, abyste vnoučata bavil. Jste moderní, takže vnoučatům voláte pomocí chytrého telefonu. Milujete společné cestování a nejraději vnoučatům přichystáte zábavu prostřednictvím filmů, návštěvy zábavních parků nebo drobných dárečků.

Býk – 21. dubna až 21. května

Respektujete pozici svých dětí jako rodičů vnoučat, nebudete se jim tedy vměšovat do jejich výchovy. Vždy se snažíte dávat rady a jste ti, kteří vnoučata neustále rozmazlují, a to převážně dobrým jídlem. Někdy však máte výhrady k chování rodičů, takže jste připraveni vnoučata sami vychovat.

Blíženci – 22. května až 21. června

Jste neuvěřitelně blázniví, takže vnoučatům vyprávíte vtipné historky a aférky, které jste během života prožili. Navzdory vysokému věku máte dost energie, tudíž s vnoučaty držíte krok. I přes bláznivé historky chcete mít přehled o výchově, kariéře a vzdělání vašich vnuček a vnuků.

Rak – 22. června až 22. července

O svá vnoučata velmi rádi pečujete, a to i ve chvílích, kdy to není úplně potřeba. Máte nutkání děti rozmazlovat, hlavně dobrým jídlem. Na druhou stranu jste velmi paranoidní, takže se o vnoučata neustále bojíte. Neúmyslně jim navíc vštípíte problémy, které ve svém věku vůbec nemusí řešit.

Lev – 23. července až 22. srpna

Hlavní vaší vlastností je štědrost, jež je navíc podpořena obezřetností. Pouštíte si k sobě pouze nejbližší rodinu a vaší radostí jsou finanční dárečky pro vnoučata. Máte však potřebu se úspěchy svých vnoučat neustále chlubit, načež se snadno necháte vyprovokovat a propadnete obvyklým drbům.

Panna – 23. srpna až 22. září

Na jedné straně jste velmi ochotní a starostliví, ovšem jste také kritičtí. Nemáte problém říct rodičům vnoučat poznámku o nevhodné výchově. Máte potřebu vnoučata neustále navštěvovat nebo přinejmenším jednou denně zavolat, abyste se zeptali, jak se mají. Dokážete však rodinu a děti dostat z problémů.

Váhy – 23. září až 23. října

Jde vám především o rozmazlování. Neustále přicházíte s dárky, a dokonce berete vnoučata na společnou dovolenou. Kromě peněz však chcete dětem předat i znalosti a životní zkušenosti. Typicky budete vnoučata učit hrát na hudební nástroj nebo je učit rybařit. To vám opravdu udělá radost.

Štír – 24. října až 22. listopadu

I ve vysokém věku zůstáváte hlavou rodiny a rozdáváte rady. Kontrolujte své děti nebo zetě a snachu, zda vnoučata vychovávají podle vašich představ. Dejte si ovšem pozor na přehnaně vysoká očekávání, která by jim mohla v pozdějším věku zlomit vaz.

Střelec – 23. listopadu až 21. prosince

Nechcete se příliš zapojovat do života svých vnoučat. Sice nemáte problém děti obdarovat relativně drahými dárky, ovšem určitě nemáte v plánu je navštěvovat každý týden. Při sporadických návštěvách vyprávíte bujaré historky a u vnoučat se snažíte probudit soutěživost a smysl pro humor.

Kozoroh – 22. prosince až 20. ledna

Je pro vás těžké navazovat vztah s tak mladou generací. Rodina je pro vás všechno, ale někdy jste až moc přísní. I když víte, jak děti správně vychovávat, nedáváte jejich rodičům příliš velké množství rad. Poskytujete je pouze v okamžiku, kdy jste o ně požádáni. V některých situacích však budete působit nepřístupně.

Vodnář – 21. ledna až 20. února

Životy svých vnoučat kontrolujete přibližně jednou za rok, a to především pomocí mobilního telefonu. V dávání rad a moudrostí jste trochu nevyzpytatelní, takže si dávejte pozor, co vnoučatům říkáte. I když těžko navazujete vztahy s mladou generací, nemáte problém dětem na Vánoce koupit herní konzoli nebo jinou vymoženost moderní doby.

Ryby – 21. února až 20. března

Jste velmi pečujícími a intuitivními dědečky. Vynikáte neotřelými radami, nad kterými zůstává rozum stát, ale vaše vnoučata je milují. Dejte si ovšem pozor na schopnost manipulovat s lidmi a následný pocit viny, který vás bude hodně mrzet.