Víte, jaké jste vodní zvíře podle znamení?

Víte, jaké jste vodní zvíře podle znamení?
Vodní zvířata jsou ta zvířata, která buď žijí trvale ve vodě nebo využívají vodní prostředí jako způsob života (vodní ptáci, obojživelníci). Jaké jste ve svém nitru vodní zvíře v závislosti na vaší osobnosti, kterou jste zdědili od hvězd při svém narození?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte tendenci překonávat velké množství překážek, abyste splnili svůj úkol, i kdyby jste měli obdržet újmu, stejně jako losos putuje velkou vzdálenost jen pro to, aby se mohl rozmnožit a poté poklidně zahynout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nikdy nikam nespěcháte, stejně jako mlok skvrnitý. Ten si žije svůj poklidný styl života, přesto však je schopen úspěšně lovit hmyz. Vy nemáte problém si vydělat, abyste se mohli vrátit k pohodovému životu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete být na více místech současně, abyste všechno stihli. Racek chechtavý je vodní pták, který sídlí u vody, aby vyvedl potomstvo, ale současně musí být i na moři, aby sháněl potravu. Jeho způsob myšlení proto musí být podobný tomu Vašemu.

Rak (22. června – 22. července)

Nikoho neohrožujete a zabili byste pouze v případě, že byste byli hladoví, abyste nakrmili sebe i svou rodinu. Vydra má ve svém životě stejné plány jako vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše sebevědomost vás povyšuje nad ostatními. Než abyste vymysleli kompromis nebo na něj přistoupili, raději uděláte lidem zle. Vaše chování je nejlépe srovnatelné se skokanem hnědým, potažmo každé žáby, jelikož opustí svá mláďata ještě před narozením, aby putovala po své životní cestě dál.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte rádi pořádek a značnou píli, stejně jako bobr. Pokud by bobr svou práci nedělal dobře, zřejmě by se za to odsuzoval až do konce svého života. Stejně jako vy.

Váhy (23. září – 23. října)

Inteligence z vás vyzařuje až do dalekého okolí. Máte rádi životní rovnováhu a klid. Labuť to cítí stejně. Je spojována s krásou, stejně jako vy jste spojováni s klidem duše.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste nesmírně pracovití a ve snaze dosáhnout svého cíle vytrváte. Jste jedno z nejvytrvalejších znamení. Želva se pyšní tímtéž. Své citlivé nitro schováváte do tvrdého krunýře, stejně jako se schovává želva při nebezpečí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neustále jste v pohybu. Pokud se zastavíte v určitém bodě, začnete se nudit. Žralok je vaše vodní zvíře. Pokud by se zastavil, byť ve spánku, zahynul by.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste opravdu pracovití. Neustále něco děláte pro dobro své rodiny. Jste také klidní. Nejraději jste ve společnosti Vašich blízkých. Stejně jako kosatka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

To nejhorší, co se vám může stát, je omezování vaší osoby někým jiným. Žijete si svůj samotářský život, pokud nepotkáte někoho, kdo bude respektovat vaše přání jít si svým vlastním životem. V podstatě jste medúza v širém moři.

Ryby (19. února–20. března)

Jste citliví, empatičtí a rádi na sebe upozorňujete. Žijete ve svých snech, které si často pletete s realitou. Nejlepší shodu s vámi má kapr obecný, který je velice mírná ryba.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text