Předpověď na období Střelce podle řecké mytologie: Pozor na stres z předvánočního času

Předpověď na období Střelce podle řecké mytologie: Pozor na stres z předvánočního času
Podle řecké mytologie se řídili již naši předci. Co ale předpovídá na období Střelce, které trvá od 22. listopadu do 21. prosince? Rok se pomalu chýlí ke konci, proto spousta z nás reflektuje a dokončuje projekty, které započaly v lednu. Jiní budou náchylní na stres spojený s předvánočním časem. Co čeká přímo vás?

Beran (21.3. - 20.4.)

Tak jako existuje závislost na alkoholu, cigaretách nebo sexu, tak existuje závislost na přemýšlení. Zkuste více žít v přítomném okamžiku, vaše mysl bude v tomto období opravdu otravná. Choďte do společnosti, pište si myšlenky na papír nebo se vypovídejte kamarádovi. 

Býk (21.4. - 21.5.)

Nejspíš tento rok nebyl úplně podle vašich představ. V tomto období ale konečně dojde smíření se s realitou a přestanete mít přehnané požadavky, jelikož vám to pouze ubližuje. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V tomto období budete řešit žárlivost. Ať už s partnerem nebo v kamarádském vztahu. Zkuste se zamyslet, proč vám daná situace ubližuje a zapracujte na sebelásce. V práci budete velmi úspěšní a dostanete nečekanou odměnu. 

Rak (22.6. - 22.7.)

Jelikož se rok pomalu chýlí ke konci, většina lidí by zvolnila tempo, to ale není váš případ. Užíváte si společenské události, večírky nebo jen posezení s přáteli. Zkrátka se snažíte získat to nejlepší z tohoto období, nenechte se nikým odradit. 

Lev (23.7. - 22.8.)

Peníze, peníze, peníze. To je něco, co jste v minulých měsících hodně řešili, ale uvědomte si, že život má i jiné hodnoty. Pokud budete neustále řešit jenom finance, odpudíte od sebe lidi, kteří vás mají doopravdy rádi a jsou vám velkou oporou. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Udělejte si radost! Zajděte do oblíbené kavárny, na hodinu tance nebo si kupte nový parfém. Zkrátka potřebujete vědět, že se dokážete odměnit sami a nepotřebujete k tomu nikoho dalšího. Tento rok jste hodně pracovali, zasloužíte si to. 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Užijete si v tomto období spoustu zábavy, ať už to bude prodloužený víkend nebo dovolená. Uvědomíte si, že nejste úplně spokojení s tím, jak doposud žijete a začnete přemýšlet nad tím, co byste změnili. Nejprve si to pořádně promyslete sami a až potom to oznamte ostatním. Až jedny dveře zavřete, objeví se nové příležitosti. 

Štír (24.10. - 22.11.)

Aby byli všichni v rodině spokojení, musíte být hlavně vy v klidu. Pamatujte, že vaší energií ovlivňujete všechny kolem vás. Proto potřebujete pracovat na svojí psychice, která je v toto období velmi náchylná na úzkosti, panické ataky a deprese. Zkuste jeden den offline nebo celý den pobyt v přírodě, tak dokážete načerpat novou inspiraci a energii. 

Štíři jsou v tomto období náchylní k depresím, Zdroj: Ilona Kozhevnikova/ Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.)

Toto je vaše období! Těšte se na spoustu zábavy, ale taky překvapení. K narozeninám dostanete přání od někoho, koho jste dlouho neviděli a udělá vám to obrovskou radost. Pamatujte, že nikdy nic nekončí a vše je neustále v pohybu. Budete na sebe pyšní, když si díky této osobě uvědomíte, jakou cestu jste již ušli. Nezůstávejte ale zbytečně dlouho myšlenkami v minulosti a soustřeďte se na to, co vás čeká. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

V tomto období čekejte konflikt mezi přáteli. Vy nebudete přímo osoba, která se s někým pohádá, ale spíše budete vše pozorovat z dálky. Raději se opravdu moc nezapojujte a zachovejte si svůj vnitřní klid. Lidé vyvolávají dramata pouze proto, že nemají dostatečně vyvinutou emoční inteligenci. Raději se soustřeďte na práci, kde máte předpoklady k úspěchu a postupu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Pamatujete, jak jste celý rok nad jednou věcí moc přemýšleli a kolikrát vám ani nedala spát? Tak se to konečně vyřeší. Dojde odpověď, na kterou jste dlouho čekali. Také se připravte na ukončení dlouhodobého projektu, což bude znamenat také rozloučení s určitými lidmi. Zkuste zůstat i tak profesionální a milí, nikdy nevíte, kdy se vám jakýkoliv kontakt bude v budoucnosti hodit. 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Těšíte se na Vánoce hlavně kvůli tomu, že si užijete poklidný čas s rodinou u dobrého jídla. Nezapomeňte ale, že někteří lidé vyjadřují lásku dárky, proto byste je neměli kupovat na poslední chvíli. Napíšete si seznam, koho chcete doopravdy obdarovat a pomalu začnete obcházet obchody.