Bizarní způsob, jak se můžete chovat po rozchodu, podle astrologie

Bizarní způsob, jak se můžete chovat po rozchodu, podle astrologie
Lidé na rozchod reagují různě. Někteří podivněji, někteří méně. Toto je ten nejpodivnější způsob, jak se můžete chovat po rozchodu, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše chování může být zcela nelogické, pokud jste expartnera opravdu milovali. Ve snaze ho co nejvíce naštvat si domluvíte rande s blízkým členem partnerovy rodiny. A neskončí jen u pus.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud máte zlomené srdce, můžete začít psát poezii. Na tom by nebylo nic špatného ani divného, ovšem vaši báseň by nikdo neměl vidět, v krajním případě z toho vznikne balada plná vzteku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není lepší cesta, jak se svému bývalému partnerovi pomstít, než rozšiřovat o něm fámy nezakládající se ani z části na pravdě. Alespoň toto může být váš způsob, jak na něj zapomenout.

Rak (22. června – 22. července)

Váš rozchod může skončit stalkingem neboli nebezpečným pronásledováním. Posílání nadměrného počtu zpráv a „náhodná“ setkání je to, k čemu vaše znamení v případě rozchodu tíhne.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vymyslíte pro svého expartnera naprosto ponižující přezdívky a začnete je používat, kdykoliv o vašem bývalém partnerovi přijde řeč. Také nutíte členy své rodiny, aby je začali používat též.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakmile dojde k rozchodu, můžete se začít skrývat sami před sebou. To, co jste dosud dělali a jak jste se chovali, pro vás náhle začne být tabu, zatímco děláte to, co jste nikdy dělat nechtěli.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se s vámi někdo rozejde, přestanete se o sebe starat, spíše si pouze přihoršíte a zhoršíte si svůj zdravotní stav. Od přejídání po velké množství alkoholu, uděláte cokoliv, abyste zmírnili svou bolest.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Povléknete si. Pod vlivem psychické bolesti uděláte cokoliv, abyste na svého partnera přestali myslet, a začnete svou postelí, která vám ho připomíná nejvíce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chováte se jinak, než jste se chovali doposud. To znamená, že vás těžko někdo zahlédne, jak vycházíte z domu. To je ta nejhorší věc, co se vám může po rozchodu stát.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud si váš partner s sebou nevzal dárky, které vám dal, převezmete veškerou iniciativu a věci mu odnesete zpátky. Někdy nezapomenete vyvolat dramatickou scénu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se cítíte opravdu na dně, můžete začít konat šílené činy. Tím nejhorším je přebrání jeho přátel a poštvání nich proti člověku, který vám tolik ublížil.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikdy se s rozchodem opravdu nesmíříte, ovšem pokud je situace až tak beznadějná, vytvoříte si falešný účet a pokusíte se svést svého expřítele.

Zdroj článku: