Výklad tarotových karet na tetnto týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na tetnto týden pro jednotlivá znamení
Tarot. Toto slovo v nás probouzí něco magického a tajuplného. Již naši předci používali tarotové karty k předpovídání budoucnosti a věštili z nich, co je čeká. Štěstí, láska nebo snad nějaké trable? Pojďme se tedy společně podívat na to, co nám přinese konec měsíce.

Beran

Berani, vy jste to tento měsíc doslova vyhráli! Konec července se nese ve znamení karty Desítka disků neboli bohatství. V následující dny budete mít pocit, že máte naprosto vše. V práci se vám daří, budete materiálně zajištěni a od partnera se vám bude dostávat lásky a něhy, tak toho náležitě využijte! Neusněte však na vavřínech. Může se vám zdát, že máte štěstí ve všem, na co sáhnete, ale karty se mohou brzy změnit.

Býk

Tarotové karty vám přinášejí sebevědomí. Dominuje zde karta Rytíř holí, která nám říká, že jak se budeme my chovat k ostatním, budou se oni chovat k nám. Buďte tedy přátelští a laskaví, vše se vám v dobrém vrátí. Díky nabytému sebevědomí se vám podaří hravě zvládnout veškeré překážky, které vás v následující dny čekají.

Blíženec

Císařovna vám slibuje, že tento týden budete plní činorodosti a energie. Využít byste ji měli zejména v práci, budete doslova překypovat nápady a inspirací. V brzké době také dokončíte své plány, na kterých již dlouhou dobu pracujete. V osobní rovině vás čeká zlepšení rodinných vztahů či nový člen rodiny.

Rak

Zkuste se ohlédnout za uplynulými měsíci a zhodnoťte svůj dosavadní život, práci a vztahy. Karta Věčnost nebo také Znovuzrození vám přináší nové začátky. Pokud máte pocit, že za něčím chcete udělat „tlustou čáru“ nebo vyzkoušet něco nového, teď je pro to ta správná doba. Nebojte se, zariskujte a zkuste změnit své postoje a názory. Prospěje vám to!

Lev

Karta, s úsměvným názvem Blázen, je ve skutečnosti vaší intuicí. Cítíte, že máte v životě trochu chaos? Zkuste ho v tyto dny zkrotit. Pokud se vám to podaří, čeká vás úplně nová a vzrušující cesta. V práci budete hravě zvládat veškeré překážky a úkoly, které jsou na vás kladeny. Dejte si však pozor na svou náladovost, mohla by vás uvrhnout do problémů.

Panna

Ne vždy se vše daří tak, jak jsme si vysnili. Možná je to dáno tím, že si kladete příliš vysoké nebo nereálné cíle. I to však pro vás může být obohacující. Na tyto dny vám totiž vyšla karta Desítka mečů neboli Zkáza. Symbolizuje sice zničení našich plánů, ale berte to jako možnost nového začátku, změňte své dosavadní myšlení a vyzkoušejte něco nového.

Váhy

Tento týden vám karta Rytíř mečů radí, abyste si raději dávali pozor na lidi ve vašem okolí. Ne všichni, kteří se tváří jako vaši přátelé, to s vámi myslí dobře. Karta radí před zákeřností, a to jak v pracovním životě, tak ve vztahu. Na druhou stranu vám slibuje, že v tyto dny poznáte novou osobu, se kterou navážete bližší vztah.

Štír

Zamyslete se! Karta Šestka mečů je velmi racionální kartou. Přestaňte na chvilku snít, odpoutejte se od toho „coby kdyby“ a zvažte svůj život. Jste se vším spokojení? V práci, ve vztahu, sami se sebou? Zkuste posoudit, co můžete změnit a co zůstane při starém. V případě změn jsou vám karty nakloněny.

Střelec

Trápí vás nějaký problém, který již dlouho odkládáte? Jděte do toho! Konec měsíce se pro vás nese ve znamení odvahy, vychází vám totiž Sedmička holí. Seberte veškerou svou odvahu a hravě zvítězíte na poli pracovním i domácím. Pokud budete dlouho váhat, můžete toho pak později litovat.

Kozoroh

Někdo ve vašem okolí pravděpodobně potřebuje pomoc, nabídněte mu ji a těšte se z dobrého skutku. Díky kartě Šestka disků vás čeká období hojnosti a štědrosti. Dávejte si však pozor, abyste nerozdali vše, co máte, a to platí i v duchovní rovině.

Vodnář

V následující dny byste měli vše řešit s rozvahou, karta Spravedlnost je vám nakloněna. Vyjasněte si v klidu veškeré neshody se svými blízkými i v práci a uvidíte, že to pročistí vzduch. Jen pokud k sobě budeme maximálně upřímní, můžeme dojít až ke svému vysněnému cíli.

Ryby

Otevřete se novým změnám. Díky kartě Umírnění vás čeká hluboká duševní proměna, která vám nabídne nový životní pocit a pochopení. Nabídne vám šanci k vytvoření něčeho úplně nového a bude jen na vás, zda toho využijete, či ne.

Zdroj článku:
  • Autorský text