Hvězdná znamení, která šetří na dárcích. Najdete zde své znamení?

Hvězdná znamení, která šetří na dárcích. Najdete zde své znamení?
Pečlivě vybraný dárek svědčí o naší náklonnosti k obdarovávané osobě. Nicméně se mezi námi najdou i ti, kteří se krotí při výběru dárku pro někoho jiného a mnohem raději své peníze utrácejí za sebe samotné. Zde jsou čtyři znamení zvěrokruhu, která šetří na dárcích a jsou v tomto ohledu extrémně lakomá.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro vás nikdo není tak dokonalý, abyste pro toho člověka utratili něco ze svých soukromých zásob. A pokud je nutné někomu koupit dárek, hledáte ty nejlevnější varianty. Raději obdarováváte sebe než ostatní. Po ostatních požadujete, aby vám kupovali vhodné a drahé dárky, protože předpokládáte, že máte vysokou cenu, ale na druhou stranu se vám nikdo nezavděčí natolik, abyste něco pustili do jeho zálib. Nejčastější dárky, které dáváte ostatním, je neznačkové oblečení, které jste náhodou někde zahlédli ve slevě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Šetříte vždy a všude. Jste hrdí na to, když se vám podaří ušetřit peníze. Během vybírání dárků pro ostatní si dáváte velký pozor, abyste neutratili více, než je nezbytně nutné. Nikdy neplýtváte penězi ani pro své vlastní účely, a proto nemůže být divu, že nepustíte chlup ani kvůli někomu jinému. Nemáte v úmyslu nikoho urazit, ale vaše dárky někomu mohou dát pocit, že si jich neceníte tak, jak si cení oni vás. Ovšem to není pravda, ve skutečnosti máte skromnou povahu a peníze pro vás nejsou měřítkem toho, co k lidem ve skutečnosti cítíte.

Býk: Nejste až tak strašný člověk na rozdávání drahých dárků, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Velice rádi se hýčkáte, a proto od vás nikdo nemůže čekat, že mu darujete nějaký dražší dárek ani za předpokladu, že dotyčný vám nechá postavit dům na míru a daruje vám ho. To se může stát, protože upřednostňujete dražší dárky před těmi klasickými, ovšem pouze pro sebe. Známý, který vám věnoval nejdražší dárek, je pro vás tím nejlepším člověkem na světě po dobu alespoň jednoho dne, avšak to ještě není důvod k tomu, abyste mu jeho štědrost oplatili. Ba naopak, pokud nějaký drahý dárek očekává, může čekat donekonečna.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejste až tak strašný člověk na rozdávání drahých dárků. Jen máte rádi spravedlivost. Pokud vám někdo daruje něco drahého, dostane dražší dárek, pokud usoudíte, že si to dotyčný zaslouží, a pokud na to máte finanční prostředky. Ovšem pokud je někdo lakomý k vám, budete lakomí i vy k němu. Pokud máte dát někomu dárek, vzpomenete si na hodnotu věci, jíž jste od dotyčného obdrželi, a koupíte mu dárek stejné hodnoty. Nebo nižší, pokud nenaleznete nic se stejnou hodnotou. Nic nemění na faktu, že raději dárky dostáváte, než je dáváte.

Zdroj článku: