Která znamení zvěrokruhu jsou nejlepší v posteli s Býkem?

Která znamení zvěrokruhu jsou nejlepší v posteli s Býkem?
Pro Býka je dobrý sex základem každého dobrého vztahu. Pokud toto splňujete, o nic více se nemusíte starat, pokud si jste zároveň schopni vydělat alespoň na své živobytí. Býk vám milerád navaří a udělá cokoliv, abyste byli šťastní.

O čtyřech znameních zvěrokruhu je přitom známé, že jim to bude s Býkem v posteli klapat. Jaká to jsou?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud patříte do tohoto znamení, máte rádi sex, dominanci a zkoušení nových možností v intimním životě. Býk vám toto může dát vzhledem k tomu, jak rád prožívá sex naplno. Svého milovaného Býka dokážete vždy něčím mile překvapit. Zároveň existuje jen málo věcí, které by váš partner nechtěl zkusit.

Pokud půjdete s Býkem do postele, budete odcházet nadmíru spokojeni, což se o většině vašich intimních zážitků říci nedá.

Rak (22. června – 22. července)

Jste s Býkem v oblasti sexu velice podobní a skvěle se doplňujete, jelikož pro takového člověka je sex hlavně o vzájemném potěšení, zatímco vy vnímáte sex jako způsob, jak s někým sdílet svou intimitu.

Postrádáte silnou sexuální touhu, což se může jevit jako problematické u většiny ostatních znamení, avšak vy a Býk máte dostatek času na poznání jeden druhého a zjištění, zda spolu opravdu chcete něco mít, nebo ne. Pokud ano, zažijete jeden z nejlepších sexů ve vašem životě. Po ukončení sexu vznikne oboustranná spokojenost.

Panna (23. srpna – 22. září)

S Býkem se ve všem shodnete, jelikož oba máte vysoce realistický přístup k životu. Totéž platí i o intimní oblasti vašeho života. Charisma a schopnost dělat věci lepšími je to, co vás na Býkovi nadchne. Hledáte někoho, kdo je důvěryhodný a čestný. Člověk narozený ve znamení Býka rozhodně je tím někým.

Jelikož hledáte v posteli věrnost, jemnost a pochopení, vy a Býk jste stoprocentně pár, kterému to v posteli bude klapat. První sexuální zážitky budou podle vašich slov ty nejlepší, jaké jste kdy v životě prožili.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejen v posteli upřednostňujete ostatní lidi před sebou. Požadujete, aby se cítili naprosto výjimečně, a nezáleží vám na tom, jak se budete cítit vy. Mnoho lidí toho může zneužívat ve svůj prospěch, avšak to není případ Býka, který se snaží, abyste si též odnesli z tohoto prožitku něco pozitivního a uspokojujícího.

Můžete se občas jevit v posteli agresivně, avšak Býk ví, že to je pouze vaše touha odhalit vaše tajná přání, a věřte, že toto tajemství brzy rozlouskne a uspokojí vás. Partner Býk na vás bude opravdu hrdý, protože ví, jak dokážete být romantičtí.

Zdroje článku: