Jste kozoroh? Jaký z těch 4 typů jste právě vy?

Jste kozoroh? Jaký z těch 4 typů jste právě vy?
Všichni je známe jako tvrdě pracující jedince, kteří rádi chodívají na přesčas, aby mohli vydělávat peníze pro svou rodinu. Jsou tiší a téměř nikdy si nestěžují. A jelikož je mezi Kozorohy patřičný rozdíl, dnes si ukážeme čtyři typy tohoto znamení, které byste měli znát.

Přímý střelec

Tito Kozorozi jsou extrémně upřímní. Do všeho se vrhají po hlavě. Kam se neodváží nikdo z jejich přátel, tam jdou oni. Ničeho se nebojí. Zatímco jiní lidé řeší problémy slovy, tito lidé je řeší akcemi. Nebojí se sebevětší překážky. Pokud se vyskytne velice obtížný úkol, oni se nezaleknou a přihlásí se o jeho splnění jako první.

Neprojevují zbytečně emoce a spíše se snaží dělat věci efektivně, zatímco jiní si nacházejí různé důvody k tomu, proč by něco nemohli udělat. Pokud budete potřebovat pomoci s nesnadným úkolem, tento typ Kozoroha je pro vás ten nejvhodnější.

Ten s nekonečnou trpělivostí

Tento typ je extrémně trpělivý, protože ví, že ne všechno půjde vždy podle plánu. Zatímco ostatní Kozorozi budou dělat vše pro to, aby splnili svůj úkol včas, protože si myslí, že jen tehdy budou dostatečně produktivní a udělají svůj úkol dobře, Kozoroh s nekonečnou trpělivostí se neohlíží po čase, který mu úkol zabere, a mnohem raději prodlužuje trvání své práce jen proto, aby se přesvědčil, že všechno udělal správně.

Jsou vypočítaví a nikdy nespěchají. Jen málokdy jsou netrpěliví. Pokud zjistí způsob, jakým lze něco udělat rychleji, nenásledují ho.

Zodpovědný

Opravdu se stará o svou rodinu a přátele. Nikdy neudělá nic, čeho by později mohl litovat nebo co by bylo v rozporu s jeho přesvědčením. Pokud se ve vaší partě nachází extrémně zodpovědný člověk, který vám zhatí všechny vaše nekalé plány, s největší pravděpodobností se jedná o tento typ Kozoroha. Touží po disciplíně, a pokud se v jeho osobním či pracovním životě disciplína nevyskytuje, vytvoří ji sám, ať se to okolním lidem líbí, nebo ne. Pokud narazí na problém vzniklý jejich chováním, sami se zapříčiní o jeho napravení.

Stará se o svou rodinu a přátele. Zdroj: UfaBizPhoto / Shutterstock

Ten se smyslem pro detail

Každý Kozoroh si tvoří určité plány do budoucnosti, avšak tento typ to provádí tak důkladně, že se mu jen málokdy nesplní to, co si zadal za úkol ve své hlavě. Jeho plány jsou důkladnější a metodičtější, využije svou vysokou inteligenci k tomu, aby se mu v budoucnu dařilo lépe.

Mají větší talent, co se týče organizace různých projektů, a vidí detaily, které ostatní nevidí. Díky svému smyslu pro detail je tento Kozoroh opravdu pečlivější. Pokud vymyslí plán, který mu v určitém bodě přestane dávat smysl, raději ho přetvoří nebo vymyslí další plán, který bude pro všechny lepší a srozumitelnější.

Zdroj článku: