Jak prožíváte smutek podle astrologie?

Jak prožíváte smutek podle astrologie?
Smutek je jedna z nejhorších věcí, jaké nás mohou potkat. Být smutný znamená cítit se špatně a myslet na to, že to, co se nám stalo, se snad nikomu jinému stát nemůže. Jaké příznaky smutku máte vy a další znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vzhledem k vaší beznaději a povaze nikdo neuvidí smutek a pláč, nýbrž hněv. Pokud se cítíte kvůli něčemu špatně, ventilujete si svůj hněv zakrývající smutek na první osobě, kterou spatříte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se ke svým přátelům chováte mnohem laskavěji než obvykle a chcete jim všelijak pomáhat, je to jasný důkaz, že se necítíte psychicky v pohodě a kvůli něčemu smutníte. Též se přejídáte, abyste na smutek nemysleli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste smutní, snažíte se smutek všelijak potlačit a poslouchat své vnitřní hlasy. Problém je, že ani tyto hlasy se nemohou dohodnout, jak z celé situace ven.

Rak (22. června – 22. července)

Neskrýváte své emoce. Pokud se cítíte smutně, dáváte to naplno najevo. Plně si uvědomujete, že něco není v pořádku, a nestydíte se za to, že máte špatný den.

Lev (23. července – 22. srpna)

To poslední, co chcete, je, aby si nikdo nevšiml, že procházíte špatným obdobím. Z tohoto důvodu se snažíte ostatní lidi přesvědčit, že je vám hůře než ve skutečnosti, abyste dosáhli empatie.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svůj smutek nenávidíte natolik, že příliš přemýšlíte o ostatních věcech, abyste si neuvědomovali, že vlastně smutek prožíváte. Nezastavíte se, dokud smutek neodezní.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste smutní, snažíte se vyrovnat svou vnitřní rovnováhu. Uděláte si radost, vyrazíte ven a uděláte to, co jste vždy chtěli udělat, ale nikdy až doteď jste nebyli tak smutní, abyste to učinili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojíte se projít smutkem naplno, nehledáte způsoby urychlení svého utrpení. Víte, že pokud jste smutní, problém musíte vyřešit pořádně, jinak se vám smutek opět vrátí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nesnášíte, pokud smutníte. Cítíte se naprosto mizerně, proto není divu, že uděláte vše pro to, abyste se cítili lépe a vrátili se co nejdříve do vaší optimistické nálady.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Smutek striktně netolerujete. Je pro vás ponižující, že čas od času smutníte. Stydíte se za svou emoci, což váš smutek ještě zesiluje. Čekáte, až odezní, pouze v krajním případě se někomu svěříte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Smutek je pro vás toxin, který musíte za každou cenu dostat pryč z vaší mysli. Pokud jste smutní, mohou se u vás projevit bolesti, nejčastěji hlavy. Izolujete se od ostatních více než obvykle.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud k vám smutek dorazí, zdrží se poměrně dlouhou dobu. Pokud jste ztratili blízkého člověka, smutek vás neopustí ani po půlroce. Snažíte se stýkat se s lidmi, kteří by vás mohli politovat.

Zdroj článku: