Týdenní horoskop od 28. června: Raky čeká pokrok, Váhy uplatní svůj talent a Střelcům přijdou dobré zprávy

Týdenní horoskop od 28. června: Raky čeká pokrok, Váhy uplatní svůj talent a Střelcům přijdou dobré zprávy
Máte-li nějaké plány, pevně se jich držte a nenechte se vyvést z rovnováhy. Hvězdy nás v tomto týdnu povedou ke skromnosti a pokoře. Podívejte se, jak na tom bude právě vaše znamení.

Beran

Pokud vám v práci dochází energie, zaměřte se více na pozici, kterou chcete zastávat a prosaďte si zde svou autoritu. V rozhovorech budete úspěšní, ale pozor na střety ega s obchodním partnerem. Tento týden budou hrát ve vašem životě pozitivní roli děti. 

Býk

Dejte si pozor na vyčerpání. Může se vám zdát, že jde celý svět tak trochu proti vám. Ale pokud si uvědomíte, že v ničem nejste úplně sami, hodně se vám uleví. Není potřeba více shonu, ale více odpočinku. Zastavte se a zamyslete se, co je pro vás právě nyní to důležité.

Blíženci

Je před vámi důležitý týden, kdy nastal čas rozhodnout o vašem budoucím vztahu. Pokud jste dlouhodobě potlačovali bolest, můžete vybuchnout jako sopka. Posuďte, zda je energie, kterou dlouhodobě vynakládáte využitá ve váš prospěch. 

Rak

Tento týden můžete mít mnoho příležitostí k pokroku v profesním i osobním životě. Zaměřte se na spolupráci a oceňte lidi, kteří při vás stojí v každé situaci. Nezapojujte se do nepodstatných problémů, které vám akorát berou energii.

Lev

V tomto týdnu můžete sladit své pracovní závazky a naplánovat si některé mezníky v budoucnosti. Pokuste se zaměřit na lepší organizaci, tak aby vám neunikly důležité body vašeho záměru. Můžete očekávat velkou podporu vašich rodiny a blízkých přátel.

Panna

Některé astrologické události mohou být zdrojem nesmírné energie, která může jít oběma směry. Zkuste tuto energii nasměrovat pozitivně. Postupujte pomalu a s rozvahou, protože všechno nemusí být tak růžové, jak na první pohled vypadá. Nenechte se rozptýlit od úkolů, které jste si naplánovali. 

Váhy

Můžete vnitřně bojovat s potřebami svého ega. Budete mít příležitost uplatnit svůj talent, aniž byste se museli obávat, že jdete s kůží na trh. Buďte otevření k novým poznáním, ať už se setkáte s pocity jako jsou hněv, strach nebo pocit nehodnosti, neuzavírejte se před nimi. Zvládnete vše, jen pokud se tomu nebudete bránit. 

Štír

Pokud je před vámi náročný pracovní projekt, věnujte mu svou plnou pozornost. Nezdráhejte se říct si o pomoc, ale vynechte nátlak. Chovejte se ke každému jako ke kamarádovi a na oplátku můžete i vy očekávat respektující přístup.

Střelec

Na začátku týdne můžete obdržet dobré zprávy, které vám dodají energii po zbytek týdne. Možná si uvědomíte, že vše nefunguje tak, jak si představujete. Nové příležitosti, které se objevily, mohou slábnout nebo se mohou znovu vynořit staré problémy. Nikam se příliš nehrňte a pokorně se vraťte k rozdělané práci.

Kozoroh

Budete mít čas věnovat se svým koníčkům a potěšením. Nebojte se riskovat a být trochu odvážní. Stačí když uděláte několik odvážných kroků a otevřou se vám úplně jiné možnosti, než jste měli šanci vidět doposud. 

Vodnář 

V tomto týdnu se můžete cítit být zahlceni povinnostmi.  Zabrzděte a jednejte ze srdce. Ač vám to tak na první pohled nemusí připadat, nic vám neuteče. Navštivte dobré přátelé nebo si zajděte na oblíbenou masáž. Nezapomeňte, že před výdechem existuje také nádech. 

Ryby

Pozorujte rozdíl mezi skutečností a fantazií. Zatímco vaše zasněné znamení má tendenci upřednostňovat to druhé, tento týden bude potřeba, chcete-li být úspěšní, více vnímat realitu. Pokud je potřeba udělat důležitou práci, přestaňte zírat na obrazovku a jděte do akce.

Zdroje: