Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, slepě ignorujete projevy nevěry vašeho partnera

Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, slepě ignorujete projevy nevěry vašeho partnera
Někteří lidé si nikdy nepřiznají, že by jim jejich partner mohl být nevěrný. Někteří tolik nevěří, že by je partner mohl podvést, že začnou ignorovat projevy nevěry, pokud se objeví. Patříte mezi tyto lidi také vy?

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile si nějakého partnera vyberete, toužíte ho mít nastálo. Nemyslíte na nevěru z vaší strany. Stejné smýšlení očekáváte i od svého partnera. Výhradně mu věříte. Vaši důvěru si sice váš partner musí vysloužit, ovšem jakmile mu začnete plně důvěřovat, nikdy by vás nenapadlo, že by vás mohl někdy zklamat. Jakmile se objeví známky nevěry, vy je budete slepě ignorovat, protože si nejste vědomi důvodu, proč by vám to udělal. Někdy je však lepší prozřít okamžitě, než zjistit pravdu mnohem později.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste zamilovaní, staráte se o blaho svého partnera až příliš na to, abyste mohli přiznat, že nějaké známky nevěry se v jeho chování objevily. Obzvláště pokud dojde ke svatbě, zapomínáte na intimní doteky a mazlení, poněvadž se staráte o členy své nové rodiny, ne jen o svého partnera. Domácí práce se na vás také jen kupí, proto se váš partner může cítit osamělý a může se po sexu poohlédnout někde jinde. Vy jste však až příliš zaneprázdnění plněním přání jednotlivých členů rodiny, že to nepoznáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Bezstarostnost je vaše vlastnost, která se stará o váš každodenní optimismus, v tomto případě však nevěstí nic dobrého. Navíc, pokud jste zamilovaní, existuje pro vás pouze partner a nikdo jiný. Předpokládáte, že on to cítí stejně. Vaše srdce nepatří během vaší zamilovanosti nikomu jinému, tudíž nechápete, proč byste si měli myslet, že váš partner si bude kdy myslet něco jiného. Důvěřujete svému partnerovi natolik, že ani podezřelé noční vycházky, kdy se vrací až ráno, vám nebudou připadat podezřelé, a to ani tehdy, když se vám přizná, že se netoulal sám.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bezmezně a slepě věříte svému partnerovi. Nejčastější důvod toho, proč by si váš partner hledal zábavu jinde, je ten, že svého partnera neustále kritizujete nevybíravým způsobem. Vy to myslíte dobře, proto jakmile zjistíte, že to vašeho partnera opravdu ranilo, o něho pečujete. Máte čisté srdce, proto si nedokážete uvědomit, že vaše chování může nepřímo ohrozit čistotu vašeho vztahu. Nevěru považujete za naprosté nerespektování vztahu, ale svého partnera milujete natolik, že si nemyslíte, že by se k tomuto někdy snížil. Jakmile se vyskytnou výrazné známky nevěry, vy je aktivně přehlížíte.

Zdroj článku: