Jak říci sbohem někomu, koho milujete, podle vašeho znamení

Jak říci sbohem někomu, koho milujete, podle vašeho znamení
Znamení zvěrokruhu ovlivňují naše chování při všech příležitostech. Loučení je někdy šťastné, někdy méně, ovšem každý se loučí jinak. Podívejte se, jak se s největší pravděpodobností chováte při loučení vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve všem špatném hledáte to dobré, proto byste nikdy neměli říci pouze „sbohem“, ale také se ujistit, že všechno je naprosto v pořádku. Také byste měli danou osobu v nejbližší době navštívit, abyste zjistili, jak se má.

Býk (20. dubna – 20. května)

Díky vaší trpělivosti by vám nemělo dělat problém neříci sbohem vůbec, spíše byste měli počkat, až uvedená osoba bude připravena říci své sbohem. Nechcete ji totiž zranit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dříve, než řeknete sbohem, měli byste zvolit ta správná slova. Připravte se na tento okamžik dlouhou dobu dopředu, poněvadž vaše nerozhodná povaha by mohla celé loučení v posledním okamžiku zkazit.

Rak (22. června – 22. července)

Při loučení běžně roníte slzy. Připravte se na tento okamžik a popřemýšlejte o všem dobrém, co vám loučení přinese, jakkoliv to může být těžké.

Lev (23. července – 22. srpna)

Než někomu řeknete sbohem, ujistěte se, že plně porozumíte tomu, proč od vás někdo milovaný odchází. Sdělte mu, že se nezlobíte kvůli jeho odchodu, a sdělte mu důvody.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jelikož se tolik zaměřujete na detaily, neměl by pro vás být problém sdělit milované osobě všechny detaily vašeho rozloučení. Nezapomeňte být upřímní ohledně vašich pocitů a vcítit se do druhé osoby, aby neměla pocit viny.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejste příliš dobří v zastávání vašeho názoru. Pokud chce milovaná osoba od vás odejít, jednoduše ji necháte jít. Ve vašem případě je při loučení lepší nechat mluvit druhou osobu a poslouchat, dokud nedojde na slůvko rozloučení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdy nemáte problém s loučením, berete věci takové, jaké ve skutečnosti jsou. Podpora milované osoby, která od vás odchází, by měla zahrnovat vaše loučení. Vypusťte myšlenky pomsty a nechte vašeho miláčka jít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud dojde na loučení, je načase spolu udělat jednu věc, kterou jste vždy zamýšleli udělat, aby vaše milovaná osoba měla na co vzpomínat, a teprve poté se rozloučit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemůžete se vyrovnat s faktem, že někoho blízkého již nikdy neuvidíte, a to hlavně v případě, že se jedná o člena rodiny. Ujistěte se, že než mu začnete pomáhat s odchodem, on s tím bude souhlasit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je těžké vyjádřit vaše myšlenky, přesto alespoň zkuste říci, že vám váš milovaný člověk bude opravdu moc chybět. Pomůže mu to mnohem více než vaše neemocionální jednání.

Ryby (19. února – 20. března)

Využijte své vrozené hudební nadání. Nechte vzniknout písničku, kterou zazpíváte dotyčnému na rozloučenou. Projevíte tím svou empatii k osobě, na níž vám skutečně záleží.

Zdroj článku: