Týdenní horoskop od 17. května: Blíženci zametou se zlozvyky, Štíři zabojují s žárlivostí a Ryby budou dokončovat

Týdenní horoskop od 17. května: Blíženci zametou se zlozvyky, Štíři zabojují s žárlivostí a Ryby budou dokončovat
Během týdne nás může zaskočit překvapivě snadné řešení toho, co se v pondělí zdálo neřešitelné. Ukáže se hloubka našich vztahů i důslednost v započatých projektech. Co myslíme vážně a co je jen dočasné pozlátko?

Beran

V tomto týdnu se obzvlášť soustřeďte na svou práci. Věci, které potřebujete dokončit neodkládejte. Chystáte-li se hledat spřízněné duše nemusíte chodit daleko, přirozeně se kolem vás budou vyskytovat aniž byste museli vynaložit příliš úsilí. Radujte se z příjemné společnosti a z každého sebemenšího pokroku. 

Býk

Zastavte se a stanovte si pár realistických cílů s jasnými milníky. Přijměte krásu jednoduchosti a upřednostňujte kvalitu před kvantitou. To, po čem toužíte, může být blíž než si myslíte. 

Blíženci

Udělejte si inventuru všech svých zvyků a objevte všechna omezující přesvědčení, která vás mohou brzdit na vaší cestě. Vytvořte si odměny za každý překonaný zlozvyk a pozorujte, kolik svobody tím získáváte.  

Rak

Na počátku týdne můžete pociťovat určité napětí, které se může proměnit v konflikt. Sledujte své pocity a poskytněte si čas na reflexi, abyste předešli zbytečným hádkám. Během týdne se vám naskytne mnoho příležitostí k setkávání s lidmi, kteří pro vás mohou být důležití. 

Lev

Šetřete svou energii na důležité věci, vytrvejte ve svém konání, vaše úsilí se vám v příštích měsících několikanásobně vrátí. Možná se vám otevřou k řešení některá vztahová témata nebo získáte odvahu k ukončení nefunkčních vztahů. Důvěřujte své intuici.

Panna

Ve vašem konání vám budou tento týden hvězdy pomáhat, ale je jen na vás, abyste se vyrovnali s možnou úzkostí či napětím v pracovních vztazích. Zpomalte a přehodnoďte své konání, zejména tam, kde jste příliš ambiciózní a unáhlení.

Váhy

Soustřeďte pozornost na zázemí v podobě rodiny či blízkých přátel, protože odtud získáte mnoho energie. Pokud vás něco utlačuje, pronikněte hlouběji a jděte přímo ke zdroji nepohodlí. Než někoho z čehokoli obviníte, ujistěte se, že vaše zdroje jsou spolehlivé a že jste ochotni žít s důsledky této konfrontace.

Štír

Bojujete-li ve vztahu se žárlivostí, dřív než přistoupíte k řešení, nechte svou hlavu odpočinout a dejte si do těla. Jakmile vámi začnou proudit hormony štěstí, možná své rozhodnutí přehodnotíte. V práci vám půjde vše od ruky a dočkáte se uznání. 

Střelec

Máte jedinečnou šanci posílit svůj partnerský vztah například smysluplným rozhovorem. Jste-li nezadaní nebo se teprve seznamujete, všímejte si prvních signálů v romantických vztazích. To, jak se k sobě chováte na začátku, je základem toho, jak se vztah bude vyvíjet v průběhu dalších měsíců. 

Kozoroh

V tomto týdnu dělejte vše se špetkou tvořivosti a zábavy, půjde vám tak práce lépe od ruky. Vezměte svého milého nebo milou na romantický piknik, výlet nebo alespoň procházku. Vytvořte si také prostor na vaše podnikatelské plány, kreativita a nápady mají zelenou. 

Vodnář

Neustupujte ze svých plánů a splňte, co jste slíbili. Mezery v komunikaci mohou být naplněny důležitými rozhovory, ale samozřejmě záleží na vás, zda této příležitosti využijete. V prvé řadě udělejte něco jen pro sebe a naplňte prázdné šuplíky něčím, co potěší vaše srdce a duši. 

Ryby

Tento týden slouží k dokončení veškeré nevyřízené práce v profesním i osobním životě. Větší rozhodnutí ohledně financí a kariéry odložte na další týden. Nepouštějte se do nesmyslných diskuzí, raději se věnujte rodině a domácnosti nebo vyrazte ven s přáteli.

Zdroje: