Jakou životní lekci vám osud chystá?

Jakou životní lekci vám osud chystá?
Knihu osudu máme každý napsanou. Osud není zlý, i když se tak občas tváří. Někdy nám přichystá životní lekce, které nás potrápí, ale mají za úkol nás něco naučit a posunout nás dál.

Beran  

Někdy se vám stává, že se necháváte zaslepit vlastním chtíčem a kvůli tomu nevidíte věci jasně. Zavíráte oči před problémem, který se u vás naskytl. Toto zavírání očí se vám vymstí. Pro příště ale budete poučení a budete mít oči dokořán.  

Býk  

V blízké budoucnosti se naučíte, že opravdu není dobré jednat na základě nějakých předsudků. Setkáte se dokonce s určitou verzí nespravedlnosti. Tato situace vás do budoucna velmi vyškolí a příště si dáte pozor, jak se chováte ke svému okolí.  

  

Blíženec  

V blízké době vám dá velkou lekci osoba, která se bude chovat velmi přátelsky. Opak ale bude pravdou. Tato osoba vám přinese do života smutek a vy se budete muset zastat sami sebe. Na druhou stranu vám to pomůže s vaší sebedůvěrou.  

Rak  

Situace, která vás brzo potká, vás naučí spoléhat se sami na sebe a na svou vnitřní sílu a autoritu. Po této událostí budete mít velkou touhu vyjádřit svoji pravou podstatu. I když vám tato situace nebude zpočátku příjemná, velmi vám pomůže.  

Lev  

Čeká vás situace, která bude vyžadovat velké a zásadní rozhodování. A to pro vás bude opravdovou životní lekcí, jelikož se budete muset rozhodnout mezi možnostmi, které obě mohou být pozitivní, ale přinést také velké ztráty.  

  

Panna  

Vaší lekcí bude škola odpočinku. Osud ví moc dobře, že potřebuje ze všeho nejvíc pravidelný a kvalitní odpočinek. Vy ale své tělo neposlouchá, a tak se může stát něco velmi nepříjemného, co vás naučí opravdu odpočívat.  

Váha  

Projdete si životní situací, kdy budete přemýšlet nad tím, zda se ubíráte v životě tím správným směrem. Přestanete si stavět vzdušné zámky a krmit se svým sebeklamem a díky tomu získáte život, po kterém toužíte. 

Štír  

Máte cíl, na kterém se snažíte pracovat. Tento sen se vám ale nesplní a vy nedosáhnete cíle. A to především kvůli vašim negativním očekáváním a předpokladům, že to zajisté nezvládnete. Pro příště se naučíte myslet optimisticky.  

Střelec  

Potřebujete se naučit být praktičtější, a to především ve finanční oblasti. A tak se může stát, že si pro vás osud nachystá lekci, kdy budete muset po nějakou dobu vyjít s menším příjmem, a naučíte se tak lépe hospodařit s penězi.  

Zdroj: Andrey_Popov/ Shutterstock

Kozoroh  

Máte velkou moc nad svým okolím. A to je opravdu velmi zodpovědná schopnost a je třeba umět ji využít velmi rozumně. Osud vás chce naučit, abyste využívali tuto schopnost jen v dobrém a nemanipulovali nevědomě s lidmi.  

  

Vodnář  

Brzo si uvědomíte, že ve svém životě potřebuje mnohé změny. Situace a okolnosti vás donutí, abyste začali měnit své zažité vzorce chování. Zahodíte ty nepotřebné, které vám již neslouží a budete nuceni vytvořit nové.  

Ryby  

Jste velmi pracovití a pro dobrý výsledek jste ochotní tvrdě pracovat. Brzo ale zjistíte, že to na čem pracujete, není pro vás to nejlepší a budete nuceni ustoupit a přiznat si, že jste pracovali zbytečně a je třeba si stanovit nové cíle. Neberte to jako prohru, je to pro vás to nejlepší.  

Zdroj článku:
  • Autorský text