Narodili jste se ve znamení Raka a zajímává vás, co vás čeká v oblasti lásky, zdraví a v pracovních záležitostech?

Narodili jste se ve znamení Raka a zajímává vás, co vás čeká v oblasti lásky, zdraví a v pracovních záležitostech?
Co čeká v nejbližších dnech Raky? Budete mít štěstí ve všech oblastech života? Nebo bude lepší, když pošlete na chvíli lásku stranou a budete se věnovat práci? A co vás čeká v oblasti zdraví? 

Láska  

V lásce na vás prozatím bohužel příliš štěstí nečeká. S vaším partnerem nebo partnerkou vás čekají poněkud nepříjemné a perné chvilky. Do vztahu se vám vetře napětí a hádky, které vás donutí nejen žárlit, ale budete si také připadat z partnerovy strany hodně utlačování. Budete mít pocit, že si nejste schopni prosadit své vlastní cíle a že vás nikdo neposlouchá. To povede k dalšímu soupeření s partnerem (partnerkou) – a tím taky bohužel k dalšímu zklamání.

Pro některé z vás by se mohlo jednat také o milostný trojúhelník. Budou vás velmi ovládat pocity zklamání a vlastního selhání. Budete mít strach ze ztráty partnera a budete se snažit udělat pro záchranu vztahu vše. Bohužel i tyto snahy mohou vést ke zlomenému srdci a nešťastné lásce. Občas je lepší na situaci netlačit a nechat věci raději plynout.

A stejně tak je tomu i ve vašem případě. Vyhněte se urážkám a zbytečným hádkám, které nikam nevedou, a raději se zaměřte na sebe. Dostáváte od své polovičky to, co od života chcete? A hlavně zbytečně dlouho netruchlete. Nejkrásnější na situacích, kdy se cítíte na dně, je fakt, že cesta už vede zase jen nahoru. A navíc, každá situace má své řešení. Tak hlavu vzhůru. 

Do vztahu se Vám vetře napětí a hádky, zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Zdraví  

Dejte si velký pozor na problémy spojené s krevním oběhem a oslabenými cévami. Myslete také na svá játra. I když pro vás budou nadcházející týdny náročné, vyhněte se alkoholu a co nejvíce odpočívejte.

Vyzkoušet můžete také meditaci nebo dechová cvičení, která pomáhají při zpracování stresu. Může se stát, že vám váš lékař nasadí léčbu, která vám nebude vyhovovat a tento postup nebude správný. Pokud budete mít tyto pochybnosti, svěřte se vašemu lékaři a trvejte na změně léčby. I lékař může udělat někdy chybu, a tak je vhodné konzultovat případnou změnu léčby i s jinými lékaři a specialisty. 

 Dokončíte staré projekty a podaří se Vám otevřít nové a ještě lepší, zdroj: fizkes / Shutterstock

Práce  

V lásce vás sice nyní mnoho štěstí nečeká, ale o to lépe se vám bude dařit v práci. Využijte tedy svou energii raději pro dosažení pracovních cílů. V nadcházejících týdnech na to budete mít ideální příležitost. V práci vám to půjde jako po másle a vy budete mít pocit, že se vám daří vše, na co sáhnete. A nebudete daleko od pravdy. Dojde u vás k velmi nečekané změně, která vám ale pomůže dosáhnout vašich pracovních cílů.

Dokončíte staré projekty a podaří se vám otevřít nové a ještě lepší. Nejenže tak budete mít vysněnou práci, ale také práci stabilní, která vám přinese uznání, respekt a finanční hojnost. Buďte ale velmi opatrní, abyste neusnuli na vavřínech. Mějte realistická očekávání, nestavějte si své vzdušné zámky a raději na sobě stále pracujte a rozvíjejte své schopnosti. 

Zdroj článku:
  • Autorský text