4 vytrvalá znamení, která se odmítají vzdát. Patříte mezi ně?

4 vytrvalá znamení, která se odmítají vzdát. Patříte mezi ně?
Přestože to někomu může připadat nepředstavitelné, někteří lidé jsou prostě tak odhodlaní a vytrvalí v dosahování svého cíle, že se nezaleknou žádného problému ani překážky. Prostě se odmítají vzdát bez ohledu na to, co to pro ně bude znamenat. Která znamení mezi takové lidi patří?

Býk

Kdo jiný už by se na tomto seznamu měl objevit? Býci jsou trpěliví, vytrvalí, cílevědomí, ale i trochu tvrdohlaví. Zkrátka mají všechny předpokladu k tomu být těmi, kteří se nikdy nevzdávají a plní si své sny. Nic jim totiž nemůže stát v cestě a málokomu se podaří jejich plány překazit. Dokáží si užívat i celý zdlouhavý proces, protože vidí, jak jsou ke svému cíli stále blíž a blíž.

Mají ale svou vlastní hlavu a nebudou proto poslouchat ani ty nejrozumnější názory a rady, pokud jim říkají, aby dělali něco jiného, než mají v úmyslu. Občas se to ostatním může zdát nesnesitelné, ale Býci se tím nijak zvlášť netrápí. Právě oni se přece jenom jako jedni z mála dostanou až k cílové čáře, tak to chtějí alespoň udělat svou vlastní cestou. I kdyby to mělo trvat ještě o pár let déle.

Kozoroh

Pracovití a neústupní Kozorozi využívají svou vytrvalost především k plnění svých pracovních úkolů a vytváření projektů. Jsou realističtí a umí si řádně propočítat, jak všechno nejefektivněji a nejvýhodněji udělat. Mohou být sice pomalejší než ostatní, protože si práci rozdělují na menší části, ale zpravidla mají plán a vědí, že svého cíle nakonec dosáhnou. Umí předvídat, takže jim jejich plány většinou dobře vycházejí a jejich práce jim dělá radost, ať už trvá jakkoli dlouho. Vědí, že všechno potřebuje svůj čas a také to, že výdrž a trpělivost je k důslednosti potřeba. Zvládnou proto přežít ledacos, jen aby se nemuseli vzdávat bez boje.

Štír

Štíři jsou kreativní a do své práce umí zahrnovat také vášeň a nadšení. Vlastní prohru nevidí jako selhání, ale naopak jako příležitost k poučení ze svých chyb, aby příště mohli věc udělat ještě o něco lépe. Díky tomu se ke svým cílům nakonec dopracují a splní si je mnohem dříve než ti, kteří se ze všech sil snaží vyhýbat chybám a osobním prohrám. 

Rádi zkouší nové věci a způsoby práce a snaží se tím co nejvíce zdokonalovat. Své cíle a sny berou vážně, plánují, promýšlí a snaží se jich dosáhnout. Když se to nepovede, zkusí to znovu, a to s ještě větší zapáleností než předtím.

Beran

Berani jsou většinou pro každou výzvu, zvlášť když zahrnuje soutěžení nebo alespoň nějakou konkurenci. Přestože obvykle snadno ztratí zájem a začnou se po chvíli nudit, když jde o něco, čeho chtějí dosáhnout, nevadí jim ani překonávat větší nepříjemnosti.

 

Zdroje: