Velký finanční horoskop na celý měsíc září. Můžete očekávat náhlý příliv peněz?

Velký finanční horoskop na celý měsíc září. Můžete očekávat náhlý příliv peněz?
Finanční hojnost a stabilita je velmi důležitá pro každého z nás. A v poslední době to platí dvojnásob. Pojďme se podívat, jak se bude dařit po finanční stránce jednotlivým znamením. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Září by pro Vás mohlo být velmi pozitivním obdobím po finanční stránce. Září si pro Vás totiž chystá naději na zlepšení Vaší finanční situace a Vám by se mělo začít poměrně dobře dařit. K finančním prostředkům můžete přijít drobnou náhodou, jako je například výhra, nebo dar. Stejně tak se ale může jednat například o ohodnocení za Vámi dobře odvedenou práci, a to třeba ve formě prémií.  

Býk (21.4. - 21.5.) 

Zlepšení finanční situace v září by na Vás mohlo čekat na cestách. Pokud Vám tedy vstoupí do cesty nabídka na pracovní cestu, nebo práci v zahraničí, neváhejte a tuto nabídku přijměte. Zajímavé možnosti a nové obchodní příležitosti ale můžete získat také nečekaně na Vaší dovolené, nebo rodinném výletě.

 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Dejte si v září velký pozor, abyste nepřišli o část Vašich příjmů, nebo úspor. Září pro Vás nebude finančně příliš přívětivé, a proto se nepouštějte do žádných riskantních obchodů. Také je vhodné dát si pozor, abyste měli v pořádku všechny své dokumenty a smlouvy. Stejně tak buďte opatrní v případě dodržování svých povinností a vyhněte se pokutám.

Rak (22.6. - 22.7.) 

V září se máte opravdu na co těšit. Osud si pro Vás chystá přísun peněz a Vy budete opravdu spokojení. Možná se nebude jednat o astronomickou částku, ale Vaše finanční situace se zlepší a Vy si budete připadat zajištění a finančně stabilní. Myslete na to, že tyto peníze mohou přijít odkudkoli. Raději se proto snažte více i v práci. Vaše snaha bude odměněna.

Lev (23.7. - 22.8.) 

Buďte opatrní na své peníze. Někdo by Vás o ně mohl připravit. Může to být nepřející kolega, nekompromisní úředník, ale také Vy sami. Buďte obezření a hlídejte si, abyste měli vše v pořádku. Ne nadarmo se říká, dvakrát měř a jednou řeš.

Panna (23.8. - 22.9.) 

V září Vás čekají dobré vyhlídky na zlepšení Vaší finanční situace. Nepůjde o nic závratného, ale budete mít pocit, že máte svůj život a finance pod kontrolou. Neměly by Vás potkat žádné nečekané výdaje a Vy si tak budete moci dovolit udělat si i radost pěkným oblečením, nebo výletem.

 

Váha (23.9. - 23.10.) 

Září si pro Vás v oblasti financí nechystá nic tragického. Dokonce se Vám bude dařit i v práci a tato práce Vás bude velmi bavit a naplňovat. A právě díky tomu se můžete dočkat také pěkného finančního ohodnocení.

Štír (24.10. - 22.11.) 

Září Vám může nabídnout příjemné setkání, které by Vám mohlo přihrát do cesty nějaký pěkný finanční obnos. Může se jednat o nový obchodní kontakt, nebo například o člověka, který Vám dá opravdu neodolatelnou pracovní nabídku. Pokud uvažujete o změně práce, počkejte si na tuto osobu.  

Střelec (23.11. - 21.12.) 

Tento měsíc na Vás čeká krásná finanční stabilita a jistota. Můžete dokonce uzavřít velmi dobrý obchod, nebo podepsat novou pracovní smlouvu, která Vám přinese nejen štěstí a radost, ale také finanční úspěch. Nebojte se změny.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Září pro Vás bude po finanční stránce opravdu šťastným měsícem a peníze k Vám mohou přijít odkudkoli. Může se jednat o prémie v práci, dar, dědictví, nebo třeba drobnou výhru. Ať už bude zdroj příjmů jakýkoli, zajisté Vás potěší.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Čeká na Vás velmi příjemné období, kdy se nemusíte bát větších finančních výdajů. Můžete si tak odpočinout a věnovat nějaký finanční obnos i do sebe. Ať už si koupíte něco pěkného na sebe, zajdete si na pedikúru, nebo investujete do zážitků, hlavně udělejte něco, z čeho budete mít opravdovou radost.

Ryby (21.2. - 20.3.) 

V září pro Vás nebudou důležité ani tak finance, jako práce samotná. Budete velmi toužit po práci, ve které se budete moci seberealizovat. Pokud to není ta Vaše současná, nebojte se přemýšlet o změně. Taková práce by Vám totiž mohla přinést také lepší příjmy a finance.

Zdroj článku:
  • autorský text