Znamení zvěrokruhu, která se nezdráhají si pořádně nahlas krknout

Znamení zvěrokruhu, která se nezdráhají si pořádně nahlas krknout
Víte, s kterým znamením zvěrokruhu si nic nezačínat? Pokud netoužíte po někom, kdo se chová doma pěkně neomaleně, pak se obloukem vyhněte těmto znamením! Zjistěte, jestli mezi ně nepatříte i vy!

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Raci jsou velmi rodinné typy a vyhledávají domácké prostředí. Obklopují se také lidmi, kteří jim vytvoří domácí prostředí, a proto se na druhého velmi rychle upnou. Chtějí brzy založit rodinu a domov je pro ně vším. V domácnosti se chovají naprosto přirozeně, protože jen zde se cítí maximálně komfortně.

Raci také milují dobré jídlo a bývají skvělými kuchaři. Po dobrém jídle se nezdráhají před vámi krknout pořádně nahlas, což je znamení, že jim opravdu chutnalo. Za křehkou a něžnou bytostí se skrývá občas pořádný hulvát. Když vás druhý blíže pozná, nestačí se divit, čeho jste schopní! Někdy byste se mohli trochu víc mírnit, ať si o vás druhý nemyslí, že jste čuně. Zvláště na intimním životě se to může podepsat. 

Panna 23. 8. – 22. 9.

Panny jsou osobnosti, které těší péče o svůj zevnějšek a nakupování. Chtějí být za každou cenu dokonalí navenek a zapůsobit na opačné pohlaví. Jsou také posedlí úklidem a perfekcionalismem. Když s Pannou žijete, zjistíte, že se doma nemá za co schovat. V domácnosti má sice naklizeno a vše na svém místě, avšak potřeba se neustále líbit, brzy zmizí. Panny si také rádi rozvalí na gauč, zapnou televizi, otevřou pivo a nezdráhají si pořádně nahlas krknout.

K jejich obvykle dokonalému zevnějšku se toto chování příliš nehodí. Pokud žijete s protějškem, zkuste těmto nešvarům předejít. Může vás začít brzy považovat za někoho jiného a můžete jej i přestat přitahovat. 

Váhy mají sklony k přejídání. Zdroj: mvc_stock / Shutterstock

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Váhy jsou diplomatické osobnosti, kterým záleží na jejich profesní reprezentaci. Bývají to často velmi charismatické osobnosti, které umějí zapůsobit. Rychle si získají přízeň druhého. Velmi si zakládají na svém pohodlí a komfortu. Milují dobré jídlo a pití a nikdy by se jen tak něčím neodbyli.

Proto se v jejich společnosti často setkáte při sklence dobrého pití a nějaké velmi dobré večeři. Mají však někdy také sklony k přejídání a nevadí jim, že to na druhé nemusí tak dobře zapůsobit. Nezdráhají si před vámi krknout, aby tím dali najevo, jak se dobře najedli. To si ovšem nedovolí ve společnosti, jenom v soukromí. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Vodnáři jsou velice zábavní jedinci, kteří nezkazí žádnou srandu. Usilují o popularitu a uznání, s čímž občas bojují celý život. Jsou sice rozenými baviči, ale občas nemají příliš úspěch udělat na opačné pohlaví dojem. Pro druhé totiž bývají často dobří kamarádi, kteří umí naslouchat, nikoli však partneři pro život.

Jsou známí také svou přelétavostí a nestabilitou, a proto dlouhodobé svazky nevyhledávají a dlouho v nich nevydrží. Chtějí být obletováni zajímavými protějšky a nikdy se nechtějí nudit. Jsou také schopni dělat všemožné hlouposti, které se jim občas vymknou z rukou, jen aby zabodovali u druhých. Nemají problém si před vámi krknout nebo se třeba svléknout do naha. Chtějí totiž za každou cenu šokovat a překvapit

Zdroj článku:
  • Autorský text