Býk a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Býk a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Vaši přátelé o vás vědí, že nikdy nezklamete. Jste mistry v pořádání těch nejlepších domácích večírků. Ačkoli můžete být občas žárliví a majetničtí, své kamarády uvítáte vždy s otevřenou náručí.

Panna

Oba milujete pohodlí a trpělivě usilujete o dosažení svého cíle. Pokud se vy dva spojíte, vytvoříte pevné přátelství, které bude dostatečně racionální a disciplinované, aby překonalo i náročné životní okamžiky. Pravděpodobně časem narazíte na kritickou povahu Panny a její poznámky si můžete brát osobně. Pannu zase možná překvapí vaše urputnost a tvrdohlavost. Ale společný záměr a vidina vytyčeného cíle vás pravděpodobně přiměje táhnout za jeden provaz.

Kozoroh

S Kozorohem vás čeká přátelství založené na rozumu a praktičnosti. Oba zaujímáte materialistický pohled na život, potrpíte si na krásné věci a okázalost. Kozoroh na vás obdivuje vaši vytrvalost a vám zase imponuje jeho stabilita. Od sebe se můžete navzájem učit, vy jej odpočinku a on vás cílevědomosti. 

Vodnář

Na první pohled to vypadá, že nemáte příliš společného. Ale ve skutečnosti má váš vztah velkou budoucnost. V cestě za svými cíli dokážete být oba neúprosní a tvrdohlaví. Když spojíte síly a podělíte se o své nápady, můžete dosáhnout velkého úspěchu. Důležité přitom je myslet na to, že spolupráce je lepší než konkurence. Pokud by se jeden z vás ujal vedení silou, ten druhý by okamžitě zaútočil nebo vzal zpátečku. 

Ryby

Vy dva jste nejšťastnější, když spolu lenošíte, touláte se městem a jíte jednu zmrzlinu za druhou. Společně si také užíváte filmy, koncerty a výstavy v galeriích. Můžete se navzájem vytáčet svou nápadnou odlišností, kdy vás dohání k šílenství bezohlednost Ryb a je zase vaše tvrdohlavost. Přesto se k sobě zase vrátíte a na Vánoce spolu při záchvatech smíchu pečete cukroví. 

Rak

Spolu prožijete příjemný a radostný čas. Vaše potřeba pohodlí a bezpečí je pro Raka naprosto samozřejmá. Oba vyhledáváte pevné vztahy, útulný domov a dobré jídlo. Upřednostňujete společný čas spíše ve dvou než ve skupině dalších přátel. Vaše přátelství funguje velmi dobře na základě otevřenosti, stability a vzájemných kompromisů.

Býk

Přátelství s Býkem je pro vás jedno z nejstabilnějších, které jste kdy měli. Když budete v nouzi, nikdy na vás nezapomene a vždy přispěchá s něčím dobrým k snědku. Na vašem přátelství máte rádi váš zemitý humor, uvolněnost a otevřenost. Jedinou vadou je tvrdohlavost, která vás může nečekaně zasáhnout. 

Zdroje: