5 znamení zvěrokruhu, která mají nejbystřejší paměť a pamatují si úplně všechno

5 znamení zvěrokruhu, která mají nejbystřejší paměť a pamatují si úplně všechno
Existuje mnoho lidí, kteří mají fotografickou paměť. Pamatují si naprosto všechno. Jsou to ti lidé, za nimiž ostatní rádi chodívají, když potřebují s něčím poradit nebo si něco vybavit. Patříte podle astrologie k tomuto typu lidí? My vám přinášíme 5 znamení zvěrokruhu, která si přirozeně pamatují naprosto vše.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste se narodili v tomto znamení, máte opravdu skvělou paměť. Jste považováni za přírodní umělce, kteří vědí, jak v případě potřeby nakreslit živý obraz událostí. Pamatujete si i ty nejmenší detaily o všech událostech, ať už dobrých, nebo špatných. Vaše skvělá paměť též dělá dojem na vaše blízké. Díky vaší skvělé paměti vám ve vašem vypravování podrobností nějakého zážitku nemusí lidé úplně věřit, nicméně vy vždy najdete ty správné argumenty a způsob, jak danou událost vysvětlit.

Rak (22. června – 22. července)

Jste citliví a náladoví, ale máte tvrdou skořápku, pod kterou ukrýváte své bdělé já. Pamatujete si každou vzpomínku, kterou stojí za to si zapamatovat. Vaše slabost však spočívá ve faktu, že upřednostňujete zapamatování si zážitků z doby, kdy vás lidé zradili nebo zklamali. Společně se Štíry jste považováni za znamení s nejlepší pamětí. Pamatujete si i ty nejnepatrnější detaily. Sešit na poznámky je vám k ničemu, pamatujete si data, počasí, a dokonce i to, co jste ten den dělali.

Paměť, Zdroj: WAYHOME studio / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste známí jako perfekcionisté a má to svůj důvod. Máte silnou paměť, která vám umožňuje přesně určit problémy a plánovat každý váš krok. To se hodí ve všech oblastech života, nicméně pokud chcete například napsat svou vlastní knihu, pak vězte, že se v ní díky vaší skvělé paměti nevyskytne ani jedna nesrovnalost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Astrologové mají za to, že máte tu nejsilnější paměť ze všech znamení zvěrokruhu. Bez ohledu na to, jak triviální událost může být, dokážete lidem poskytnout podrobný popis jakéhokoliv okamžiku ve vašem životě. Lidé okolo vás si mohou být naprosto jisti, že jim řeknete události odehrávající se před desítkami let způsobem, jako by to byla čerstvá vzpomínka.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše paměť se dá přirovnat k paměti Panny. Jste obdařeni skvělou pamětí, a proto vám nikdy neuniknou ani ty nejmenší detaily. Důvodem vašeho úspěchu je tvrdá práce a schopnost zapamatovat si i ty nejtěžší věci. Vaše znamení například vyniká ve čtení v pláncích.

Pokud jste zde nenašli vaše znamení, nezoufejte. Neznamená to, že byste měli problém s pamětí. Tento článek je pouze zaměřen na znamení, jejichž paměť vyniká více než v případě ostatních znamení zvěrokruhu.

 

Zdroje: