4 znamení, která uvažují nejvíce logicky. Patříte mezi ně?

4 znamení, která uvažují nejvíce logicky. Patříte mezi ně?
Pokud se dostaneme do nepříznivé situace, většinou máme tendenci upřednostnit instinkt před logickým uvažováním. To obvykle vede k prohlubování našich problémů. Tato znamení zvěrokruhu však vždy uvažují logicky a nezáleží na tom, do jak nepříznivé situace se dostanou. Jedná se i o Váš případ?

Lev (23. července – 22. srpna)

Než se pustíte do vašeho rozhodnutí, vše důkladně promyslíte. Ve své mysli pečlivě zvážíte a porovnáte všechny klady i zápory vašeho rozhodnutí. To je hlavní důvod vašeho úspěchu. Někteří lidé vás nebudou mít příliš rádi, protože do tohoto stylu uvažování nutíte i je, činíte to však s dobrým úmyslem, což někteří lidé opravdu neocení.

Máte natolik silně vyvinuté logické myšlení, že kdo vaše dobře míněné rady neposlechne, ve většině případů skončí špatně. Ať vás již daný člověk poslechl či nikoliv, přijde za vámi s tím, že jste měli pravdu, což vás zahřeje na srdci, protože víte, že právě dostáváte svou zaslouženou odměnu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste velice inteligentní a své myšlenkové pochody dokážete dobře využít. Jen kdyby ta žárlivost u vás neexistovala. Kromě nedůvěry, která vám vaše logické uvažování trochu kazí, jste ale velice populární, pokud jde o řešení problémů.

Pokud jde o pomoc vaší rodině, uděláte si čas na důkladné promyšlení každé situace, ale pokud někdo chce řešit vaše problémy za vás, znepřátelí si vás na dost dlouhou dobu. Vaše problémy a životní úskalí si řešíte sami a daří se vám to. Vaše radost z úspěchu je pak mnohonásobně větší a nutí vás to řešit všechny problémy po svém.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste přirozeně bystří a chytří, žádná maličkost vám neuteče. Tím spíše, pokud se jedná o řešení náročné životní situace. Jste považováni za racionální myslitele.

Přirozeně logicky vyřešíte každý problém. Pokud vám někdo svěří řešení svých potíží, vždy to vyřešíte rychle a účinně. Za chvilku má dotyčný po problémech. Vše dopadne dobře. Pouze občas máte pocit, že vše nemusí jít podle plánu, a váháte se svými rozhodnutími, nakonec se však rozhodnete správně.

Ryby (19. února – 20. března)

Sice často děláte ukvapená rozhodnutí, ovšem v tu chvíli jednáte podle vašeho nejlepšího úsudku. Většinou však dokážete racionálně přemýšlet. Díky vašemu logickému uvažování se nedostáváte téměř do žádných problémů.

Pokud se dostanete do problémů, vaše schopnost uvažovat logicky zčásti zmizí, ale jakmile se uklidníte, opět začnete přemýšlet a uvažovat, co jste udělali špatně, což vám umožňuje vrátit svůj život do normálu, na nějž jste celou dobu zvyklí – do pohodlného stavu plného fantazie a cizích světů.

 

Zdroj: