Horoskop na velikonoční víkend: Panny zhodnotí své úspěchy a Vodnáři zažijí dobrodružství

Horoskop na velikonoční víkend: Panny zhodnotí své úspěchy a Vodnáři zažijí dobrodružství
Nedělní úplněk nám dává možnost vidět věci jasněji. Všichni máme možnost zaměřit se na svůj cíl, jen každé znamení s tím naloží trochu jinak.

Beran

Udělejte si jasno ve vašich vztazích. Odložte veškerou práci stranou a věnujte se své rodině, přátelům a všem blízkým. Sami nejlépe víte, komu se potřebujete nejvíce věnovat. 

Býk

Tento víkend pro vás budou důležité praktické aspekty života. Na pořadu dne může být váš životní styl a rovnováha mezi odpočinkem a prací. Využijte tuto energii k blahodárnému odpočinku.

Blíženci

Buďte ke svým blízkým upřímní, Blíženci. Jaké jsou vaše tajné fantazie a co byste chtěli tento víkend podniknout. Je jasné, že se ve všem nemusíte shodnout, ale rozhodně v sobě nic nepotlačujte. Jakmile se o své myšlenky podělíte, napětí se uvolní.

Rak

Během dne se do ničeho netlačte a vychutnávejte si činnosti, které vás povzbudí. Může to být práce na zahradě, procházka se psem nebo jen čtení knihy. V sobotu večer se napjatá energie uklidní a vy prožijete příjemný večer s přáteli. 

Lev

Vyvarujte se spontánním nevyžádaným radám. Lidé kolem vás mohou být přecitlivělí a vaši pomoc by si mohli vyložit zcela jinak. Svou touhu pomáhat projevujte nenápadně a nenuceně, třeba tak, že pro celou rodinu připravíte chutné pohoštění. 

Panna

Úplněk přináší změnu do vašich projektů a plánů. O víkendu můžete zhodnotit vaše úspěchy a rozhodnout se, kam upnete svou pozornost v následujících týdnech. Během neděle byste měli mít jasno.

Váhy

Ačkoli přátelé vás budou lákat ven, pravděpodobně budete mít chuť strávit den doma, zvláště pokud se po dlouhém pracovním týdnu cítíte vyčerpaní. V sobotu opravdu co nejvíce odpočívejte, v neděli se vám bude komunikovat lépe.  

Štír

Věnujte pozornost svým snům a představám, mohou vám napovědět novou cestu. Rozhodněte se opustit minulost a zaměřte se na zcela nové příležitosti. Během následujících dvou týdnů budete mít dostatek sil uskutečnit změny.

Střelec

Dávejte si pozor na větší útraty, obzvlášť v případě, že se rozhodnete jít ven se svými přáteli. Zkuste najít šetrnější způsob, jak se pobavit. V sobotu večer budete uzavřenější a zamyšlenější. Zbytečně se nezabývejte otázkami, které vy sami nemůžete vyřešit.

Kozoroh

Přestože jste hrdí na svou vytrvalost a profesní kariéru, možná budete chtít zvážit možnosti, jak zlepšit fyzickou a duševní pohodu. I když si právě teď nemůžete dovolit pracovní změnu, využijte své myšlenky alespoň jako vodítko k relaxaci a odpočinku.

Vodnář

Tyto magické úplňkové dny pro vás budou zcela jedinečné. Zažehnou ve vás dobrodružného ducha a podnítí vaši touhu uskutečnit něco ojedinělého. Otevírá se vám prostor nejen pro romantická setkání, ale také pro nové podnikatelské aktivity.

Ryby

Možná budete mít chuť smazat si všechny účty na sociálních sítích, promazat staré zprávy nebo vytřídit některé kontakty. Rozhodně nebudete mít náladu zabývat se lidmi, kteří vás rozčilují. Dovolte si opustit přátelé, se kterými máte již velmi málo společného.