Která znamení budou mít v květnu nejvíce smůly?

Která znamení budou mít v květnu nejvíce smůly?
Květen je sice měsícem lásky, ale jelikož vždy se najde výjimka potvrzující pravidlo, tak i ten letošní pro některá znamení zvěrokruhu nebude úplně zalitý sluncem. Jaro vyzývá k venkovním aktivitám, které mohou vést k drobným i větším úrazům, proto na sebe dávejte pozor.

Někdy je lepší relaxovat a trochu vydechnout. Není všem dnům konec a každá špatná doba jednou skončí. A kdo by si tedy měl dávat v květnu nejvíc pozor?

Blíženci (21. 5. 21. 6.) 

Blíženci jsou málokdy spokojeni a v květnu to bude platit o to víc. Jste dva v jednom a nejspíš proto nedokážete svůj nepřekonatelný řečnický um používat na správných místech. Přitom byste se mnohdy vyhnuli karambolům a zbytečným potížím. Váš pocit, že stačí pár pěkných vět, kterými vše vyžehlíte, není úplně na místě. Občas je třeba vše si vyříkat na rovinu, pak ale slova nechte za sebou a začněte raději konat.

Práce vaše myšlenky na problémy doma sice zpočátku května dostatečně rozptýlí, ale pak budete i tam nespokojeni natolik, že budete přemýšlet o změně. Střídání nálad, které by se více hodilo k dubnu, vás však o práci může připravit také. S tolika starostmi se vám peníze moc rozkutálet nestihnou, takže alespoň na tomto poli bude klid. Bude to těžké, ale když potrénujete trpělivost a malinko omezíte své ego, tak to dobře dopadne.  

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Pro Vodnáře je typická určitá jedinečnost, jste dobrosrdeční a vaše hodnoty jsou hlavně duchovní. Květen vám přinese řadu výzev, které budete muset ustát, ačkoli to nebude jednoduché. Vaše snaha o dobro pro všechny je sice velmi úctyhodná, ale nezapomínejte na sebe. Sport a další fyzické aktivity vám pomohou odplavit stres a zabrání potížím se spánkem, které vás mohou sužovat. Navíc tím podpoříte své zdraví, na které v květnu musíte dbát víc.

Ani v práci nebudete zrovna za hvězdu, ale může to být hlavně váš osobní pocit, že jste si naložili víc, než unesete. Nebojte se tomu postavit a vše zvládnete, jelikož vaši energii nezastaví ani nepřízeň hvězd. S tou se budete potýkat i v lásce. Zadané čeká trnitá cesta, kdy se nevyhnete sporům, nezadané čeká naděje v podobě několika schůzek, které ale nejspíš nedopadnou dobře. Svou druhou polovičku najdete až během léta. 

Ryby (21. 2.  20. 3.) 

Citlivé Ryby se většinou dost hlídají, ale květen vás přivede k pocitu, že potřebujete volné moře. Málokterá ryba však umí plavat proti proudu, tak se do toho raději nevrhejte. Hlavně začátek května bude ve znamení neshod jak v práci, tak i doma. Na partnera někdy máte trochu hodně přísný metr, využijte teď ten pravý čas na to, abyste se zamysleli a polevili ve svých nárocích.

S penězi zacházejte opatrně, zbytečné utrácení si dnes dovolí málokdo a rozhodně se nepouštějte do žádných investic, zvlášť do těch neprověřených. Vaše empatie vás vede k tomu, abyste vždy podali pomocnou ruku, v květnu se však kolem vás mohou rozmnožit i ti, kteří vás chtějí jen využít. Jste pro ně naivní cíl, kterým jim slepě uvěří. Dokažte jim, že to tak není.  

Zdroje článku: