Posedlosti a nešvary, za které je zodpovědné vaše znamení zvěrokruhu

Posedlosti a nešvary, za které je zodpovědné vaše znamení zvěrokruhu
Zvedá se vám tlak, když potkáte hlupáka? Je váš partner držgrešle nebo se tak moc bojí zklamání, že se neodváží vás požádat o ruku? Možná je za vším znamení zvěrokruhu a nic s tím nenaděláte.

Beran (21.3.-20.4.)

Lidé narození ve znamení Berana jsou posedlí myšlenkou, že nemají na nic dostatek času. S tím souvisí jejich život v pohybu. Jsou pronásledovaní myšlenkou, že jen ztrácejí čas, pokud spí v noci celých 8 hodin. Berani nemají rádi lenochy a chtějí vše hned. Trochu tím iritují své okolí v soukromí i v práci. Pro číšníky jsou doslova noční můrou.

Býk (21.4.-21.5.)

Býci mají fixaci pro materiální zajištění. A kvůli tomu se u nich projevuje chamtivost a přehnaná touha po majetku. V zásadě jsou posedlí shromažďováním peněz a majetku za každou cenu a nikdy nemají dost. Svou potřebu vlastnit přenáší i do partnerských vztahů, kde se prosazují do vůdčí a majetnické pozice. Lidé ve znamení Býka mají tendenci stát se „hlavou rodiny“ a vnucovat všem své názory jako ty jediné správné.
 

Blíženci (22.5.-21.6.)

Lidé v tomto znamení mají doslova alergii „na hloupé lidi“ a dost se rozčilují, když se dostanou do kontaktu s takovými lidmi. Jsou také hodně náladoví a nikdy nepoznáte, zda to, co říkají, je pravda. Lhaní jim přijde tak přirozené, jako dýchání.

Rak (22.6.-22.7.)

Raci jsou opravdu posedlí starými předměty a vzpomínkami, a to ještě nestačí. Mají také mánii uklízet. Ženy v tomto znamení mají fixaci na své otce a své životní partnery si obvykle vybírají podle tohoto modelu.

Lev (23.7.-22.8.)

Lidé ve znamení Lva jsou posedlí představou zrady. To je důvod, proč přehnaně žárlí a jsou vůči kolegům v práci extrémně podezřívaví a podobné to mají s životními partnery. Jen zřídka se vracejí k lidem, kteří je zradili, ať už jde o přátele, milence nebo příbuzné.

Zbožňují chválení a oceňování, ale to není zdaleka posedlost. Většině věcí, které dělají, se nedá nic vytknout. V hloubi duše se tito lidé bojí samoty a ti, kteří zůstanou delší dobu sami, jsou posedlí myšlenkou někoho najít.

Panna (23.8.-22.9.)

Lidé patřící k tomuto znamení jsou až extrémně posedlí úklidem. Jsou velmi pozorní a dokážou vidět každou vadu a každé chmýří na koberci. Lidé narození v Panně jsou posedlí dokonalostí. Mohou tím být docela otravní, ale jejich svět už je prostě takový.

Zdroj: Peach / Shutterstock

Váhy (23.9.-23.10.)

Váhy jsou zaměřené na spravedlnost a lidé narození v tomto znamení se rádi staví do role soudce. Pokaždé analyzují každý problém, aby vždy našli způsob, jak ukázat svému partnerovi, že se mýlí. Když jejich strategie nefunguje, vyvolává to u nich podráždění.

Štír (24.10.-22.11.)

Lidé tohoto znamení jsou opravdu posedlí dokonalostí. Mohou zjistit cokoli, kdykoli a nebojí se to říct nahlas! Často mohou posedlost přenášet i do sexuálního chování. Štíři mají tendenci být tajnůstkáři a manipulovat s každým, kdo jim stojí v cestě.

Střelec (23.11.-21.12.)

Toto znamení je téměř magicky přitahováno penězi, a to hlavně penězi jiných lidí. Střelci se také často přeceňují, myslí si, že jsou krásní a velice inteligentní. Hodně žen v tomto znamení se vdává kvůli pohodlí a neváhají partnery opustit, pokud najdou výhodnější partii.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozoroh se musí v každé situaci ovládat a pokud nad sebou ztratí kontrolu, projevuje se extrémní ješitností. I když nemá pravdu, snaží se ovlivnit okolí. A to může vést jejich partnery, kteří je poslouchají, zcela špatným směrem.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Vodnáři rádi slídí a sledují chování lidí ve svém okolí. Když najdou něco v nepořádku, mají potřebu to donekonečna rozebírat, čímž přivádí své partnery k šílenství. Mají také paranoidní sklony, a proto v partnerském životě až nezdravě žárlí a mají sklon oddělit svého životního partnera od přátel a rodiny.

Ryby (21.2.-20.3.)

Ryby jsou opravdu zapálené pro pověry a nadpřirozené jevy. A některým se z toho podaří udělat posedlost! Lidé v tomto znamení jsou také posedlí představou osamělosti. Souhlasili by s přijetím čehokoli, dokonce i nevěry, pokud by tím odvrátili riziko, že budou opuštěni. Obvykle o problémech, s nimiž se potýkají, s nikým nemluví.

 

Zdroj: