Nejšťastnější týden v měsíci květnu dle vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci květnu dle vašeho znamení
Každý člověk by chtěl prožít to nejkrásnější a cítit se šťastně. Některým se to povede, jiným ne. Jaké je tajemství vašeho štěstí a v kterém týdnu v květnu se budete cítit skutečně pohodově? V dnešním článku se s námi dozvíte, kdy vás štěstí potká v květnu 2022.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Měsíc květen pro vás moc příznivý nebude. Šťastné chvíle vás čekají v druhém květnovém týdnu, a to si budete moci užívat náklonnosti opačného pohlaví. Ale nezoufejte, štěstí čeká na každého a kdo ví. Možná přijde ještě něco lepšího, než jste si dokázali představit.

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Na příjemné období a zamilovanost se můžete těšit především na konci třetího a na začátku čtvrtého květnového týdne, kdy potkáte milou osobu, která vám zlepší a rozzáří celý den. Ta ve vašem životě s největší pravděpodobností zůstane a bude vás zpříjemňovat vaše každodenní starosti.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Pro vás ve znamení berana bude nejlepší hned první květnový týden. Budete mít okolo sebe tu nejlepší energii, a to jak pro budování vztahů, tak i pro pracovní úspěchy. Všechny tyto pozitivní vlivy budou trvat do poloviny měsíce, tak neváhejte a užívejte si těchto dní opravdu do sytosti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Šťastných chvílí se dočkáte ke konci třetího a začátku čtvrtého týdne tohoto měsíce. V první polovině měsíce května si pročistíte svoje vztahy a lidi ve svém okolí a v druhé polovině měsíce si budete užívat díky tomu získaného času na sebe a na své potřeby a koníčky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro vás, lvi, bude nejšťastnější druhý týden v měsíci květnu. Konečně vypořádáte s problémy, které vás již dlouho trápily a začnete si užífvat života plnými doušky. Bude se vám dařit jak v osobním, tak v pracovním životě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nezadané panny v prvním květnovém týdnu mohou těšit na skvělé schopnosti v navazování vztahů. Obecně ale tento měsíc nebude patřit zrovna k vašim nejšťastnějším. Zachovejte si chladnou hlavu a uvědomte si, že i taková období k životu patří.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Mezi prvním a druhým týdnem se vám bude dařit jak v osobním, tak pracovním životě. Co se týká osobních záležitostí, tak z minulých vztahů pořád ještě zranění, ale věřte, že v tomto období se můžete přestat bát. 

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Ve vztahové oblasti pro vás bude nejpříznivější třetí až čtvrtý květnový týden. Osamělí štíři, potkáte lásku svého života. Můžete se těšit na zamilovanost a romantické schůzky. Tento měsíc vás také dává šanci se vyjádřit drahé polovičce.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

První květnový týden bude váš. Bude se vám dařit především v pracovní sféře, kdy budete dostávat náročné úkoly, které zvednou vaše sebevědomí, a tak si budete připadat opravdu užiteční a potřební.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Poslední květnový týden je pro vás možnost splnit si vytoužená přání a životní sny. Čeká vás štěstí i ve finanční sféře, zisky mohou několikrát převýšit investice. Navíc budete mít štěstí také v lásce a budete lásku přenášet i na své blízké. 

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

Co se týká vztahu, tak v měsíci květen se vám moc nebude dařit a dávejte si pozor na nevěru. V druhém květnovém týdnu se vám bude dařit v práci a vy budete konečně cítit, že vaše činnost dává smysl.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

První květnový týden pro vás osudový, můžete potkat lásku svého života a také dostanete možnost začít takříkajíc od nuly a začít splácet dluhy. V pracovním životě vás čeká postup v kariérním žebříčku.