Hádky podle horoskopu. Která znamení musí mít vždy pravdu a kdo je schopný se hádat hodiny

Hádky podle horoskopu. Která znamení musí mít vždy pravdu a kdo je schopný se hádat hodiny
Každý z nás s někým pohádá a všichni víme, že to většinou nekončí moc dobře. Někteří se proto konfliktům raději vyhýbají a snaží se vše řešit v klidu. Mezi tyto lidi však rozhodně nepatří tato 3 znamení, která se hádkám vůbec nebrání. Patříte mezi ně i vy?

Lev

Vůdčí Lvi mají velké sebevědomí a ego a jsou si jisti, že mají pravdu úplně ve všem. Hádku s nimi je tedy téměř nemožné vyhrát. Prohra je pro Lvy totiž ponižují a nechtějí si ani připustit, že by k ní snad mohlo dojít. V hádce s nimi se můžete připravit na pořádnou dávku zuřivosti, nadávek i obviňování, která mohou být i velmi osobní a útočná. Zkrátka se při hádání Lvi stanou naprosto nelítostnými bojovníky a úplně ztratí své hranice. Pokud s nimi tedy chcete dále vycházet, je nejlepší jen přikyvovat a dávat mu najevo, že má samozřejmě ve všem pravdu.

Nepříjemnou situaci po hádce se poté Lvi snaží urovnat svými okouzlujícími schopnostmi a na své bezohledné chování rázem zapomínají.

Zdroj: Autor: Duda Vasilii / Shutterstock

Prohra je pro Lvy totiž ponižují a nechtějí si ani připustit, že by k ní snad mohlo dojít.

Štír

Emotivní Štíři většinou hádku sami nezačínají. Stačí jim ale menší urážka nebo jakýkoliv jiný nenápadný spouštěč a velká hádka už je na světě. Z poklidné konverzace se tak rázem může stát naprosté peklo. Dávejte si tedy pozor, co Štírovi říkáte, protože se ho můžete snadno dotknout.

V hádkách jsou krutí a chladní. Jejich hlavním cílem je vás co nejvíce urazit a ranit, stejně jako jste jim to udělali vy, přestože jste to tak třeba vůbec nemysleli. Snažte se tedy zůstat v klidu a omluvit se za cokoliv, co jste podle nich udělali špatně. Pomůže, když s nimi problém proberete a vysvětlíte, proč jste se tak zachovali. Musíte ale počítat s tím, že si váš konflikt budou brát osobně a nikdy na něj úplně nezapomenou. Když k tomu mají důvod, umí se také velice dobře pomstít.

Býk

Vyrovnaní Býci se do hádek také jen málokdy pouští sami. Mohou sice vypadat naprosto klidně, když s nimi ale v něčem nesouhlasíte, může to nastartovat i hodiny nekonečných hádek. Nejsou útoční, spíše velice vytrvalí a poměrně dotčení vaším odlišným názorem na věc. Býci jsou totiž přesvědčeni, že se jen málokdy mýlí, a proto pro vás bude jednodušší s jejich názorem prostě souhlasit. Když je potřeba, umí se totiž stát naprosto nezlomnými a hádkám s nimi je lepší se vyhnout. Nejvíce je ale vytáčí zrada a nevěra, protože jsou sami velmi loajální a nikdy by tyto hranice nepřekročili.

Po hádce většinou potřebují více času, aby si mohli vše srovnat v hlavě a opět se uklidnit. Je pro ně těžké jen tak zapomenout na křivdy a když se s vámi rozhádají, dřívější vztah už nebude tak lehké obnovit.