Náctileté čeká podle horoskopu v květnu spousta dobrodružství

Náctileté čeká podle horoskopu v květnu spousta dobrodružství
Těšte se na měsíc květen, ať už jste jakékoliv znamení. Teenagery totiž čeká spousta dobrodružství. Pro některé přijdou i výzvy, kterým bude dobré čelit. Přehlížením příležitostí, i když se zdají problémové či těžké, ztratíte pozitivní energii a sebevědomí. Běžte do všeho, co se bude nabízet, nemáte co ztratit.

Beran

V květnu se bude konat spousta událostí, kterým byste se neměli vyhýbat. Vezměte s sebou nejlepší kamarádku/kamaráda a vyražte. Nové prostředí stmelí váš vztah. Taky si zasloužíte odpočinout od každodenních školních povinností. 

Býk

Zkuste se zamyslet nad tím, proč se vám ve škole nedaří. V květnu bude ideální příležitost zlepšit prospěch v předmětech, kde to potřebujete. Udělejte si plán, čeho chcete dosáhnout a každý den pravidelně procvičujte nebo se učte. Výsledky se dostaví.

Střelec

Květen bude velmi klidný, co se týče vašeho života. Budete mít na všechno dostatek času a budu se vám dařit ve všem, co je pro vás důležité. Zkuste si tuto rovnováhu udržet i do dalších měsíců. Budete tak šťastnější.

Kozoroh

Znáte své slabé a silné stránky? V květnu bude dobré, abyste se nad tím zamysleli. Slabé stránky zlepšíte pouze tak, že půjdete svému strachu naproti. Bojíte se výšek? Zajděte s kamarády na lezeckou stěnu. Máte strach z pavouků? Zkuste se podívat na obrázek na internetu. Překonejte sami sebe a ciťte se tak silnější. 

Vodnář

Pokud děláte nějaký sport, tak se vám v květnu moc dařit nebude. Nejspíš potřebujete zvolnit, odpočinout si. Zkuste si udělat třeba výlet s kamarády nebo někým z rodiny. Jak se říká, odpočívat se musí. V zimě jste ale relaxovali dost, nemyslíte? Je čas jít a zažít nové dobrodružství. Přijměte nabídku k zábavě nebo si ji vytvořte sami. Hoďte starosti ze školy na chvíli za hlavu.

Štír

Květen vám zajistí spoustu nového dobrodružství. Máte rádi adrenalin? Pokud ne, v květnu se naučíte! Zdolejte nějakou horu nebo se běžte koupat/otužovat do nejbližšího rybníku. Na jaře máte hodně energie a potřebujete ji někde zpracovat.  

Panna

V květnu dostanete příležitost, kterou určitě využijte. Budete si myslet, že na to nemáte, opak je ale pravdou. Přesvědčíte tak i okolí o vašich skrytých talentech. Do budoucna se vám bude hodit každá zkušenost. 

Rak

Květen pro vás bude ve znamení lásky, potkáte totiž někoho, do koho se hned zamilujete. Užijte si tento pocit a klidně se protějšku vyjádřete. Budete překvapeni, jaká dobrodružství vás spolu čekají. Neplánujte si ale ve vašich myšlenkách dlouhou společnou budoucnost. Tato lásku bude sice intenzivní, ale nebude dlouho trvat. 

Blíženci

Ve škole se budete muset více snažit, abyste si vylepšili prospěch. V květnu tak oželte jiné aktivity a věnujte se více učení. Nebudete to aspoň muset dohánět na poslední chvíli. Nedívejte se na prospěch ostatních, přestaňte se porovnávat a soustřeďte se pouze na své výsledky. 

Ryby

Květen vám otevře oči. Někdo se dlouho snažil být váš kamarád, ale ve skutečnosti vás využíval. Je na čase dát prostor novým lidem ve vašem životě a starým říct sbohem. Buďte v květnu více zaměřeni na sebe a na své pocity, když jste s jinými lidmi.

Lev

Květen bude ve znamení ochrany. Někdo si k vám přijde pro pomoc. Může to být jen touha svěřit se nebo něco vážnějšího. Každopádně myslete v první řadě sami na sebe. Nemůžete zachránit všechny.

Váhy

Květen vám přinese nový vzhled. Budete toužit po změně. Ať už se jedná o nový střih vlasů, výměnu stylu oblečení nebo nalakování nehtů, přinese vám to radost. Oživte svoji identitu a buďte více sví.

Zdroj článku:
  • Autorský text