Kamilu Rundusovou barvičky prostě baví, nejvíc na talíři

Kamilu Rundusovou barvičky prostě baví, nejvíc na talíři
Vařila ve Vietnamu, v Austrálii, ale i v Británii u Jamieho Olivera, my ji známe hlavně díky nejbarevnějším kuchařkám. Zcestovalá blogerka Chef Kamu se ale ráda vrací domů.

Kdo je Kamila Rundusová?

Sama sebe popisuje jako člověka, který nejraději vaří, ochutnává a poznává nové lidi a kultury. Narodila se v roce 1990 v Praze, tady také vystudovala střední hotelovou školu a už po maturitě se vydala do světa na zkušenou. Chvíli pobývala na Novém Zélandě, kde se začala intenzivně věnovat vaření. Poté ji vítr zavál například i do Austrálie, Vietnamu, Thajska, Peru nebo do Londýna, kde pracovala pro kulinářskou hvězdu Jamieho Olivera. 

Vaření je vášeň

Během svých cest nasbírala nepřeberné množství zkušeností, a to bezesporu nejen v oblasti gastronomie. Vaření je pro ni vášeň, posedlost, očividně poslání. Právě její zahraniční zkušenosti se totiž staly zdrojem její obživy i doma v Česku. Kamu vydala již 2 kuchařky. Nejbarevnější kuchařku, která je souborem receptů na chutná a skvěle vypadající jídla z celého světa. Kamu je upravila tak, aby bylo možné jednotlivé pokrmy připravit i v českých kuchyních a zároveň tak, aby neztrácely na chuti. Druhou je pak Nejbarevnější Mexiko, které se specificky věnuje jen této zemi. V předprodeji si už ale můžete zakoupit i Jak uvařit vesmír, její nový projekt.

Poté jí vítr zavál například i do Austrálie, Vietnamu, Thajska, Peru, nebo do Londýna, kde pracovala pro kulinářskou hvězdu Jamieho Olivera. 

Věčně usměvavá Kamu vám dodá elán do života

Mimořádně aktivní je také na sociálních sítích, především na Instagramu, kde její výtvory v kuchyni obdivuje více než 320 tisíc fanoušků. Pokud hledáte inspiraci pro ozvláštnění jídelníčku nebo jen něco pozitivně naladěného v této nelehké době, určitě stojí za to sledovat její profil @chefkamu. 

Zdroje: