Horoskop plodnosti, co pro vás leden chystá?

Horoskop plodnosti, co pro vás leden chystá?
S příchodem nového kalendářního roku dochází ke změnám v oblasti našich osobních i pracovních životů. Mnozí z nás pojímají tuto příležitost jako nový začátek a za minulým rokem se snaží udělat jednu velkou tlustou čáru.

Každý jsme si určitě někdy dal předsevzetí, že v novém roce budeme dělat některé věci o trochu jinak, lépe. Znamená to ale také, že se naše bytí na tomto světe posunulo na časové ose zase o malý kousek dál, a tak mohou přijít do kurzu témata jako je početí potomka a založení rodiny. 

Stejně jako v každém měsíci, i v lednu je vysoká míra plodnosti předurčena zejména některým znamením zvěrokruhu. Týká se to právě vás?

Přečtěte si v našem horoskopu plodnosti, co pro vás leden chystá. A nezapomeňte, že když se fáze Měsíce bude bezprostředně blížit k té, kterou Luna zaujímala v den vašeho narození, mělo by jít všechno ještě lépe. Pro koho bude leden měsícem plným životních šancí? A kdo by naopak měl raději začít nový kalendářní rok pozvolna? 

Beran (21.3. – 20. 4.)

Na berany čeká v lednu trochu hektické období, není ovšem třeba mít z něj strach. Budete se snažit nastartovat rok co nejefektivněji, a tak se pustíte do všeho, co vám leželo už nějakou dobu v hlavě. A pokud se tyto myšlenky týkají právě početí, budete se snažit tento cíl naplnit. Ačkoli Luna bude mít na vaše znamení velký vliv, nemusí být vždy pozitivního rázu. Proto nebuďte zklamaní, když se to přes veškerou snahu zrovna nepodaří. Blíží se totiž období, které vám půjde v této oblasti naproti. Co byste však měli vědět je, že z vás bude vyzařovat na začátku roku velká přitažlivost, a tak se může stát, že se vás bude v práci i ve společnosti snažit někdo podmanit, byť máte doma svého milovaného partnera. Buďte tedy opatrní.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jak se říká, trpělivost růže přináší, a u býků to bude v měsíci pravda dvojnásobně. Možná nepůjde zrovna o samotné zplození, ale je velká pravděpodobnost, že najdete někoho, s kým takovou budoucnost začnete velmi brzy plánovat. Bude to pro vás měsíc plný lásky, romance a sexuální přitažlivost. Pro ty z vás, kteří už svou druhou polovičku našli, bude zase stěžejní urovnat konflikty a začít pracovat na lepším vzájemném porozumění, protože jestli se vám tyto dva úkoly povedou, v dubnu budete mít připravenu perfektní živnou půdu pro otěhotnění.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V měsíci lednu budete, jakožto blíženec, proplouvat po klidných vlnách a tento optimální stav se projeví také na zdraví organismu. Vaše tělo bude na vznik nového života skvěle připravené, a i vy budete cítit v kostech, že Luna vám projevuje svou přízeň. Zejména první polovina měsíce bude jako stvořena pro splnění vašeho nejtajnějšího přání. A protože se budete celý měsíc zabývat zejména vztahy a jejich budováním, mohlo by skutečně dojít ve vašem partnerském vztahu ke zlomovému okamžiku (v tom dobrém slova smyslu). 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Počít v lednu nebude pro raka úplně jednoduchou úlohou. Je to zejména kvůli tomu, že budete více náchylní na zdravotní komplikace, protože váš imunitní systém zimu vstřebává velmi těžce. Na druhou stranu se však budete moci opřít o své blízké, se kterými se budete cítit spokojenější než kdy dříve. Vám a vašemu partnerovi společná láska jen pokvete a vaše vyhlídky na budoucnost bok po boku se začnou pomalu ale jistě formovat do těch správných tvarů.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Pro lvy bude leden měsícem náročnějším, proto je důležité oprostit se od pocitu, že musíte všechno precizně zvládnout. Nemusíte. Sem tam se něco zkrátka člověku nevyjde a pro vás to bude jedině impuls, že je potřeba upustit páru a věnovat se také sobě, odpočinku a společným aktivitám se svým partnerem. Ačkoli lunární kalendář lvovi lednovou plodnost zrovna nepřeje, může tento měsíc určitě posloužit jako uvolňující období před samotným dnem D.

Panna (23.8. – 22. 9.)

Pannám bude připadat začátek roku možná trochu ponurý a plný nejasností a otázek. Pokud vás něco bude trápit, obraťte se na svého partnera a projevte mu svou důvěru. A bude-li se jednat o diskuzi o vašem budoucím potomkovi, vyslechněte si i názor druhé strany. Najít konsens bude třeba trochu složitější, ke konci měsíce však budete mít ve všem jasno a bude se svítat na lepší zítřky. A co víc, Luna vám bude posledních pět dnů měsíce ledna početí opravdu přát.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Leden bude pro váhy jednou velkou změnou, která však bude stát spoustu sil. Předsevzetí, která jste si pro nový rok dali, se budete snažit maximálně plnit. Za nedlouho se na vás ale začne projevovat únava, a měli byste si tedy uvědomit, že by nebylo od věci možná trochu polevit. Partner bude stát při vás a téma vašich dialogů se bude motat především kolem rodičovství a sexuálního života. Konec měsíce pro vás bude v tomto ohledu příznivý, neboť se vám otevřou dveře pro přirozené početí dokořán.

Pro lvy bude leden měsícem náročnějším, Zdroj: Marina Zezelina / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dobrá nálada a neutichající energie budou štíry doprovázet téměř celý leden. Pro ostatní nebude příliš jednoduché s vámi udržet krok, a to ani pro vašeho milovaného partnera. Přizpůsobte tomu trochu vaše nároky na něj. Budete společně možná stát před velkým rozhodnutím, a tak hlavně netlačte na pilu. Dejte si čas o všem dobře a s uvážením popřemýšlet a nic neuspěchejte. Ačkoli by Luna v měsíci lednu plodnost štírům nijak zvláště ovlivnit neměla, její vztahové základy mohou být ovlivněny velmi znatelně. Rozhodně toto téma tedy v lednu nepodceňujte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

První polovina ledna bude pro zplození potomka střelce jako stvořená. Vaše sexuální energie bude velmi výrazná a svému partnerovi to budete dávat znát. Vztah a sexualita u vás budou na začátku roku dominovat a může se stát, že kvůli tomu potlačíte nějaké jiné povinnosti. Dejte si na to velký pozor, protože by to mohlo nepříjemně ovlivnit budoucnost, ve které už vaše rodina bude rozšířena o dalšího člena. Vaše atraktivita bude vedle vašeho partnera vzbuzovat touhy možná však i v někom dalším, buďte proto ostražití a myslete na to, že chvilkové pobláznění může způsobit velký problém.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kreativita, která vás bude v lednu provázet, se projeví na vašem pracovním i osobním životě. S partnerem si budete v důležitých věcech rozumět a možná se pokusíte ve vašem vztahu posunout i někam dál. Pokud patříte do skupiny těch, kteří už nějaký čas usilují o děťátko, dejte si pro začátek roku trochu oddechu a nelpěte tak na každém dni, který se to nepodaří. Teď je ideální příležitost v sexuálním životě vás a vašeho partnera něco změnit, nějak jej obohatit, což se vám zúročí hned v následujícím měsíci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Uchýlení se k vlastním myšlenkám bude pro vodnáře v lednu stěžejní. Budete si chtít udělat pořádek v hlavě i ve vztazích. Dlouhodobě nutkání stát se rodičem můžete nechat ještě klidně dva měsíce uzrát, protože pak na vás bude čekat více okolností, které vám k početí pomůžou. Také byste si měli uvědomit, že je důležité věnovat se i sobě sama a nesnažit se zavděčit druhým za každou cenu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V první řadě se zaměřte na to, že je podstatné myslet sám na sebe, ale i na ty ostatní. Zejména váš partner to náležitě ocení. Mohlo by vám to pomoci prolomit ledy, které se už dlouho zdají být pevné jako skála. Zahoďte společně za hlavu všechny minulé křivdy a začněte se více než do minulosti dívat do budoucnosti. Na konci měsíce totiž bude velká pravděpodobnost, že se vám za nadcházejících devět měsíců objeví v životě někdo další, kdo bude tím nejkrásnějším spojením vašich světů.

 

Zdroje: