Chytrý způsob, jak se s ním rozejít, podle astrologie

Chytrý způsob, jak se s ním rozejít, podle astrologie
Zažili jste někdy, že jste se chtěli rozejít, ale váš partner o tom nechtěl slyšet a neustále vás sledoval a říkal vám, jakou chybu děláte nebo jak hodně vás miluje, dokud vás nezlomil? S tím je nyní konec. Toto je chytrý způsob, jak se se svým partnerem rozejít, podle jeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestaňte být zábavní. Jakmile zjistí, že s vámi nezažije to nadšení, po němž touží, postupně se odmiluje. Při samotném rozchodu si zachovejte chladnou hlavu, protože on bude běsnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Upřímnost je pro něj naprosto zásadní vlastnost. I vy byste měli být upřímní. Přestože vás miluje, bude pro vás chtít to nejlepší a pravděpodobně se rozejdete v klidu, pokud mu sdělíte přesné důvody.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jděte přímo k věci. Může vám namlouvat, že váš vztah není tak špatní, avšak neposlouchejte ho, pouze byste se trápili.

Rak (22. června – 22. července)

Buďte připraveni na emocionální výbuchy. Mluvte klidně a sdělte mu své důvody. Může mít pocit, že vás již nebude moci chránit. Přesvědčte ho, že bez vás mu bude lépe, jakkoliv těžké to bude.

Lev (23. července – 22. srpna)

Bude se nad vás povyšovat a snažit se vás všelijak přesvědčit, jak velkou chybu děláte. Před rozchodem přemýšlejte, jaké zbraně máte proti němu, a ty používejte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakmile požádáte o rozchod, tento člověk začne být kritický, a to jak vůči vám, tak vůči vašemu vztahu celkově. Nenechte se vyvést z míry a držte se svého požadavku. Nakonec to vzdá.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento člověk nikdy neví, co chce. Pokud mu řeknete, že je konec, nebude vědět, jestli vás nenávidí nebo jestli s vámi chce zůstat. Musíte mu pomoci se rozhodnout ve váš prospěch.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štír se během návrhu na rozchod začne stahovat sám do sebe. Může trvat dlouhou dobu, než z něho vypáčíte jeho názor. Rozchod se Štírem nikdy neproběhne v klidu, může vám udělat ze života peklo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pečlivě vybírejte slova, která použijete k oznámení rozchodu, pokud chcete, aby zůstal v klidu. Pokud je Střelec zraněný, nevybírá slova a říká, co mu přijde na jazyk.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Připravte si sáhodlouhý projev plný důvodů, proč jste se rozhodli vztah ukončit. Kozoroh bude mlčet a až na konci vám oznámí, že s vámi není šťastný, poněvadž bude myslet negativně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se rozejdete s Vodnářem, je to zřejmě proto, že byl odtažitý. To samé čekejte i během rozchodu. Proběhne to v klidu, poněvadž pravděpodobně tento krok čekal. Je lepší mu to říci a hned odejít.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se rozejdete s tímto člověkem, musíte si trvat na svém, poněvadž on bude chtít ve vztahu pokračovat. Změňte adresu či telefon, může za vámi docházet nebo vám volat, aby se vyplakal.

Zdroj článku: