4 hvězdná znamení, u nichž láska nevyhasne ani po několika letech

4 hvězdná znamení, u nichž láska nevyhasne ani po několika letech
Zpočátku je člověk zamilovaný a neumí si život bez druhého jedince představit – alespoň ve většině případů. Ovšem jakmile léta plynou, láska začíná vyhasínat. To však neplatí, pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu.

Rak (22. června – 22. července)

Znamení, do něhož jste se narodili, je vskutku láskyplné. Vždy přemýšlíte, jak svého partnera učinit šťastným, a nezáleží na tom, zda vaše láska trvá několik měsíců či několik desetiletí. Milujete svého partnera a za nic na světě byste ho nevyměnili. Vše, na co myslíte, je rodinné pohodlí, čehož byste bez lásky docílili opravdu těžko. To si plně uvědomujete. Jste velice přilnaví, co se týče partnera, a snažíte se pro něj udělat jen to nejlepší. Pohodlný společný život je to, co vás naplňuje, a proto se jen zřídkakdy stává, že se pohádáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Toužíte po mírumilovném klidném životě, a proto jste si našli partnera, s nímž se cítíte opravdu šťastní. Nenávidíte hádky, proto k nim partnera neprovokujete a pokud nastanou, uděláte vše pro to, aby se již neopakovaly. Pokud se ve vašem vztahu ocitne ošklivá bouře, víte, že se blýská na lepší časy, poněvadž nic horšího vás potkat nemůže. Nedokážete se odmilovat, jakmile si někoho vyberete, vidíte s ním svou budoucnost. Z tohoto důvodu dokážete svého partnera milovat stejně po dvaceti letech jako první rok. Vždy svému partnerovi projevíte svou náklonnost, myslíte si, že bez malých radostí, jež své lásce věnujete, by váš život neměl smysl.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste vskutku milující bytost, která by svému partnerovi nemohla ublížit. Vždy na svém partnerovi hledáte jen to dobré a vždy to najdete. Nikdy se nestane, že byste svou lásku přestali milovat kvůli někomu jinému. Ačkoliv nevěra se u vás nestává skoro nikdy, v krajních případech může nastat, i tehdy však svou životní lásku milujete. Není proto divu, že i po několika letech společného soužití svého partnera milujete jako ten první den, kdy jste se poznali.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestože je pro vás velmi snadné se odmilovat, pokud váš partner přestane být takový, jakého byste si ho přáli mít, jakmile najdete toho pravého, který vás vždy dokáže překvapit a s nímž se nebudete nudit, dokážete si ho vážit a milovat ho dlouhá desetiletí. Víte, že tento člověk je pro vás hotový anděl a nebudete ho chtít nechat odejít. Jste plni pozornosti, kterou věnujete svému životnímu partnerovi. Vždy udržíte jiskru, která váš vztah pojí dohromady, přestože někdy dokážete být pěkně slepí k chybám vašeho miláčka.

Zdroj článku: