Slavné herečky, které ostříhaly dlouhé kadeře a společnost překvapily krátkým sestřihem

Slavné herečky, které ostříhaly dlouhé kadeře a společnost překvapily krátkým sestřihem
Nový účes ihned zapůsobí. To vědí i slavné herečky, a tak není vzácné, že se někdy objeví celebrita s kompletně změněným vzhledem. Ať už kvůli nějaké roli či z osobních důvodů: krátké vlasy vždy skočí do oka. Tyto herečky si z husté hřívy udělaly krátkého ježka.

Kristen Stewartová

Slavná herečka z filmu „Twilight“ se dlouhou dobu chlubila svými přirozeně objemnými hnědými vlasy, které doplňovaly její oříškové oči. Jenže tento vzhled, jenž byl charakteristický pro její mladá léta v Hollywoodu, se od té doby úplně změnil. Stewartová drasticky změnila image a na filmovém festivalu v Cannes 2017 se objevila s takřka kompletně oholenými bílo-blonďatými vlasy. Krátké vlasy má dodnes, i když teda již o něco delší než 2017.

Zdroj: Autor: taniavolobueva / Shutterstock

Demi Lovato

Hvězda, která v minulých letech zkusila hned několik různých odvážných účesů (od dlouhých a tmavých až po medově blonďaté s ofinou). 2020 se ukázala se zatím nejkratším sestřihem, který byl navíc zbarvený do růžova. V rozhovoru s Ellen DeGeneres.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Lovato řekla, že tento nový styl přišel v pravý čas jejího života, aby ji osvobodil z minulosti.

Charlize Theron

Oholení hlavy Theronové pro film „Mad Max: Fury Road“ nesloužilo jen pro ten film, ale i pro její zdraví. „Právě jsem dokončila dvě prohlídky a moje vlasy byly zničeny tepelným poškozením, takže jsem se toho ráda zbavila,“ řekla v té době. „Byla jsem také nově maminkou a zbožňovala jsem myšlenku, že si nemusím každé ráno upravovat vlasy. Načasování bylo perfektní.“

Zdroj: Autor: lev radin / Shutterstock

Zdroj: