Výklad tarotových karet na tento týden: Váhy se budou cítit trochu zmatení a nerozhodní, Býci se musejí postavit svým strachům a obavám

Výklad tarotových karet na tento týden: Váhy se budou cítit trochu zmatení a nerozhodní, Býci se musejí postavit svým strachům a obavám
Co vás v týdnu od 27. února čeká podle tarotových karet? Pojďme se podívat na výklad pro jednotlivá znamení a zjistit, co pro vás hvězdy připravily.

Týden od 27. února přináší možnost zaměřit se na to, co je pro vás důležité a co vám může pomoci postoupit dál v životě. Tarotové karty nám mohou poskytnout užitečné návody a rady, jak se vyrovnat s překážkami a využít příležitostí, které se vám nabídnou. Podívejme se, co nám karty pro jednotlivá znamení přinášejí.  Buďte otevření novým zážitkům a nebojte se využít příležitostí, které se vám nabízejí. Hodně štěstí v nadcházejícím týdnu!

Beran (21.3. - 20.4.)

Kartou pro Berany na tento týden je Královna pohárů. Tato karta vás nabádá k důvěře v sebe sama a v to, že máte schopnosti a kvality, které potřebujete k tomu, abyste uspěli. Nebojte se také ukázat svou citlivou stránku a ukázat své city druhým.

Býk (21.4. - 21.5.)

Kartou pro Býky je Král pohárů. Tento týden se může stát, že se budete muset postavit svým strachům a obavám. Nebojte se však, protože máte veškeré zdroje, které potřebujete k tomu, abyste se cítili v bezpečí a ochráněni.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Kartou pro Blížence je Král mečů. Tento týden vás může čekat řešení nějakého konfliktu nebo situace, ve které se musíte rozhodnout. Sledujte svou intuici a nebojte se jednat podle svých vlastních přesvědčení.

Rak (22.6. - 22.7.)

Kartou pro Raky na tento týden je Věž. Tento týden může přinést nějakou neočekávanou změnu, která vás může vyvést z rovnováhy. Snažte se však vidět tuto změnu jako příležitost k novému začátku.

Raci budou hledat stabilitu
Raci budou hledat stabilitu | Zdroj: Aleksandr Simonov/ Shutterstock

Lev (23.7. - 23.8.)

Kartou pro Lvy na tento týden je Královna mečů. Tento týden může přinést nějakou výzvu, která vás bude nutit jednat rychle a efektivně. Důležité je být pevný a důrazný, ale zároveň udržet jasnost mysli a nechat se vést rozumem.

Panna (24.8. - 23.9.)

Kartou pro Panny je Královna pentaklů. Tento týden se můžete zaměřit na své materiální potřeby a na to, jak si zajistit stabilitu a bezpečí. Důležité je také mít pevné základy a být schopen přizpůsobit se novým podmínkám.

Váhy (24.9. - 23.10.)

Kartou pro Váhy na tento týden je Věštba. Tento týden se můžete cítit trochu zmatení a nerozhodní, protože se vám nabízejí různé možnosti a cesty. Sledujte svou intuici a nechte se vést tím, co vám říká vaše srdce.

Štír (24.10. - 22.11.)

Kartou pro Štíry na tento týden je Král mečů. Tento týden se může stát, že budete muset jednat v situaci, která vyžaduje odvahu a pevné rozhodnutí. Důležité je nevzdávat se a držet se svých cílů a přesvědčení.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Kartou pro Střelce na tento týden je Král pentaklů. Tento týden se můžete zaměřit na své podnikatelské schopnosti a na to, jak si zajistit finanční stabilitu. Důležité je také mít pevné základy a pracovat na rozvoji svých schopností.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kartou pro Kozorohy na tento týden je Věštba. Tento týden se může stát, že se budete muset vypořádat s nějakou nejistotou a nerozhodností. Důležité je věřit v sebe sama a mít důvěru v to, že dokážete překonat jakékoli překážky.

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Kartou pro Vodnáře na tento týden je Král pohárů. Tento týden se může stát, že se budete muset postavit svým strachům a obavám a najít v sobě odvahu a naději. Důležité je také ukázat svou citlivou stránku a být otevřený k novým zážitkům.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Kartou pro Ryby na tento týden je Věž. Tento týden se může stát, že budete muset čelit nějaké větší změně nebo rozchodu s něčím, co vám již neposloužilo. Důležité je nevzdávat se a držet se svých cílů, přestože se může zdát, že se vše rozpadá. Může to být příležitost k novému začátku.

Zdroje článku: