Váš ideální domov, po němž toužíte, podle horoskopu

Váš ideální domov, po němž toužíte, podle horoskopu
Nehledě na to, jak místo, které nazýváte domovem, vypadá ve skutečnosti, možná máte úplně jiné představy o tom, jak by ideální domov měl vypadat. Možná ho takový nemáte ze strachu, že by se Vám lidé mohli vysmát, možná partner nesdílí Váš ideál. Ve Vaší mysli však existuje a odtamtud Vám ho nikdo nemůže vzít. Jaký je ten Váš?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přejete si žít někde, kde to žije – ve velkoměstě, kde je neustále co dělat. Nejlépe v blízkosti městské hromadné dopravy, odkud byste se mohli dostat kamkoliv.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cihlová či kamenná budova, která hodně vydrží, Vám dodá pocit bezpečí a stability. A to je vše, co ke spokojenému životu potřebujete. Ještě lepší by byla moderní kuchyně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Velké město, které se chlubí statusem multikulturní, je to pravé pro Váš ideální domov. Vždy byste si měli s kým povídat a neustále byste potkávali nové lidi – pro Vás to pravé.

Rak (22. června – 22. července)

Výhled na řeku by byl pro Vás ideální, ale Vám by stačil i malý byteček či domeček někde v zákoutí, který by nebyl tak nápadný a Vy byste v něm měli dostatek klidu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přejete si obrovský dům plný luxusu, umístěný v luxusní čtvrti. Pokud byste měli na výběr, pořídili byste si druhý dům, který byste navštěvovali pouze o prázdninách.

Kozorozi potřebují výhled na okolí,
Kozorozi potřebují perfektní výhled na okolí, | Zdroj: Natalia Bostan / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Líbilo by se Vám mít byteček v chladnějším podnebí, který by byl tak malý, že byste v něm nemuseli příliš mnoho uklízet, a také byste měli velký výhled.

Váhy (23. září – 23. října)

Ke šťastnému životu byste museli mít byt umístěný v horním patře, poněvadž byste cítili dostatek svobody. Také máte rádi umění, tudíž lokalita zaměřená na umění by Vás nadchla.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejste příliš vybíraví, co se týče ideálního bytu či domu. Důležité pro Vás bude, když budete mít přehled, kde se co děje a kdo k Vám vstupuje. Hlavní je, aby Vaše ložnice byla v zákoutí domova.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vždy víte, jak si svůj domov zpříjemnit, ovšem Váš ideální domov existuje ve Vaší mysli a je vyzdoben nepřeberným množstvím suvenýrů, které jste si přinesli z cest.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete mít perfektní výhled na celé okolí. To byste řekli, pokud by se Vás někdo zeptal na ideální domov. Hlavně musí mít pevné základy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš ideální domov leží někde v budoucnosti. Máte spoustu nápadů, jak by mohl vypadat, bohužel technika ještě nepokročila natolik, abyste si ho mohli splnit.

Ryby (19. února – 20. března)

Buď by měl ležet v historické čtvrti nebo ještě lépe by měl stát na vodě. Pohled na vodu Vás uklidňuje a nic pro Vás není lepší než ranní pohled na vodní hladinu.

Zdroj článku: