3 znamení, kterým březen přinese nezapomenutelné okamžiky, býci se stanou populárními

3 znamení, kterým březen přinese nezapomenutelné okamžiky, býci se stanou populárními
Březen je měsícem lásky a pracovních polepšení. Téměř všechna znamení, zaznamenají alespoň jednu z uvedených vlastností. Znamení uvedená v tomto článku, můžou čekat nejvíce nezapomenutelných okamžiků.

Jelikož se velmi rychle blíží březen, je čas se podívat, co vás v něm čeká. Pro některé to může znamenat volno v podobě jarních prázdnin. Ovšem, na tři znamení, o kterých se budeme bavit, budou čekat nezapomenutelné okamžiky. Patříte mezi ta znamení? To se dozvíte, v následujících řádcích

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Váš život se velmi náhle změní. Zažijete popularitu, kterou jste nikdy předtím nepocítili, tento měsíc pro vás bude velmi společenský. Časté návštěvy, oslavy a večírky vám budou sami chodit pod nos. O romantiku a lásku, vážně nebudete mít nouzi, v březnu, se odehraje důležitý okamžik ve vztahu. Zásnuby, nová láska či plodnost. Do 25. března k vám bude nakloněn Mars, tak se nebojte požádat o povýšení, nebo zvýšení platu. Je velmi vysoká šance, že zaměstnavatel vám půjde vstříc.

Od 25. března do 20. května budete hodně cestovat, to je cestování na krátké, či dlouhé vzdálenosti, cestování se nevyhnete. Nebojte se poznávat nová místa a nové lidi. Pokud se vám líbí dva nápadníci a nevíte, pro kterého se rozhodnout, nezabývejte se s tím, hned na první schůzce poznáte, kdo je ten pravý. 21. března nastane novoluní, dopřejte si relax a dobijte své baterky, energii ještě budete potřebovat. 

Býky čeká cestování, kterému se nevyhnou, Zdroj: qoppi/ Shutterstock

Blíženci (21. 5. - 20. 6.) 

Pokud jste svobodní, období kolem 16. března je pro vás ideální na seznamování. Nebojte se oslovit člověka, který se vám již dlouhou dobu líbí, poznávejte nové lidi a nebojte se vyzkoušet on-line seznamky. V rámci druhu poznávání se vám meze nekladou. Poznávejte i nové přátele.

Celý březen se budete snažit dosáhnout co nejlepších pracovních výsledků a již zmíněné nové kontakty vám můžou napomoct při shánění nové práce, nebo při povýšení. Často budete slýchat od protějšku mnoho komplimentů všech možných typů. Při seznamování nezapomínejte na odpočinek, energie se vám do budoucna bude hodit. Pokud sháníte novou práci, neodcházejte kvůli tomu z  stávající, pouze, pokud byste dostali vážnou nabídku. Budete toho stíhat více než normálně a budete ještě pracovitější.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nejdůležitější témata tohoto měsíce pro vás budou vztahy. Uvědomíte si, že všechny vztahy jsou radostné. Můžete zapomenout na ty minulé, se špatnými vzpomínkami. Kolem 7. března myslete na svoje zdraví. Dopřejte si relax, abyste se připravili na horší časy.

Od 21. března vás čeká posun ve vašem vztahu, zásnuby nebo stěhování. Do 24. března můžete očekávat špatné pracovní nabídky. Od 25. března do 20. května s připravte na vyšší pracovní zatížení. Snažte se toho stíhat co nejvíce a projevit své schopnosti. Je možné, že vás čeká povýšení, nebo jiný kariérní růst. Ke koci března poznáte, jakých bude vašich příštích 20 let.

Zdroje článku: