Přimět Střelce, aby si Vás všiml, není žádná věda

Přimět Střelce, aby si Vás všiml, není žádná věda
Co se týče lásky, Střelec dokáže být opravdu nestálý. Musíme mu dokázat, že nám může věřit a že mu nevezmeme osobní svobodu, po níž tolik touží. Můžeme změnit své chování, abychom mu dokázali svou nehynoucí lásku a pochopení pro jeho potřeby. Víte ale, jak na to? V tomto článku se to dozvíte.

Vyrazte s ním na dobrodružství

Tento bod Vás určitě již napadl vzhledem k jeho povaze a bezstarostnému způsobu života. Možná máte pocit, že se s Vámi bude nudit. Vypusťte tyto negativní myšlenky a jděte do toho. Pozvěte ho na dobrodružství.

To nejhorší, co se může stát, je to, že se to nepovede, nicméně Střelec je člověk, který vše bere v klidu a s humorem. Pokud se neodehraje nejhorší scénář, sblížíte se s ním, což je pro zamilovanost Střelce to nejhlavnější.

Nesdělujte mu všechno o Vás najednou

Střelec je průzkumník. Musí prozkoumávat. Baví ho to mnohem více, než kdyby mu to někdo řekl. Takže jakmile dojde ke komunikaci, nikdy mu o sobě neříkejte to, čeho si na Vaší osobnosti může všimnout v průběhu Vašeho seznámení nebo po něm.

Pokud Vás bude muset zkoumat, je mnohem větší pravděpodobnost, že se do Vás zamiluje, než kdybyste o sobě mluvili několik hodin. Ta tajemnost, co z Vás bude vyzařovat, ho navíc bude dráždit a on si s Vámi sjedná další schůzku. Bude Vás chtít znovu vidět.

Působte přirozeně chytře

Je to sice věčný optimista a má rád přátele, což mimo jiné znamená, že se dokáže bavit s kýmkoliv o čemkoliv, ovšem jako partnera upřednostňuje člověka, který jen tak bezcílně neblábolí. Vaše slova a věty musí mít smysl, aby si s Vámi chtěl povídat po celé dny.

Navíc upřednostňuje dobrodružství a cestování před čímkoliv jiným, tudíž před komunikací si vytvořit nějaké vzpomínky a historky z Vašich cest také nebude na škodu. Budete ho o to více zajímat.

Střelec je člověk, který vše bere v klidu a s humorem, zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Buďte kreativní a zařiďte, aby to viděl

Každý Střelec je kreativní, ovšem vyžaduje to také po svém možném partnerovi. Vy se mu musíte ukázat v tom nejlepším světle, musí s Vámi být zábava a zároveň byste měli vymýšlet originální nápady na trávení volného času.

Navíc o svátcích či na jeho narozeniny je nejlepší čas, jak se mu ukázat jako umělec amatér. Přáníčka neopisujte z internetu, vymyslete nějaké, aby bylo vidět, že patří pouze jemu, a nejlépe přáníčko vyrobte vlastníma rukama.

Podpořte Vaši přizpůsobivost

Střelec je sice bezstarostný, ale přesto (nebo možná právě proto) je extrémně přizpůsobivý. V reálném životě se mu to hodí tehdy, když mu na cestách něco náhodného překazí plán a on musí rychle jednat. Naučte se to také. Ďábelská cesta je, když spolu budete cestovat, a Vy zařídíte, aby se něco „tou nejčistší náhodou“ pokazilo. Pokud nejste zlomyslní, můžete Střelci vyhovět na svůj úkor.

Zdroj článku: