Mayský horoskop na březen: Pop dostane zajímavou nabídku, Yax by se měl konečně zaměřit jen na sebe

Mayský horoskop na březen: Pop dostane zajímavou nabídku, Yax by se měl konečně zaměřit jen na sebe
To, že Mayové byli velmi inteligentní až geniální, se obecně ví. Koncem února končí období větru, pro některé nastávají nové šance a příležitosti, jiní by měli trochu zpomalit. Co přinese mayský horoskop v měsíci březnu?

Mayská kultura vynikala jak v architektuře, což dokazují jejich skvostné až dechberoucí stavby, tak také v astronomii, kdy se Mayové soustředili na cyklus Slunce a Měsíce. Dokázali dokonale využívat matematiku, proto jsou jejich predikce téměř stoprocentní. Starodávná moudrost Mayů se využívá i dodnes, proto se můžete v následujících řádcích dozvědět, co si pro vás měsíc březen přichystal.

Ch'en (2. 1. – 21. 1.)

V minulosti byste se už šťourat neměli, ovšem až na nevyřízenou záležitost, která vás může v brzké době nemile překvapit. Buďte obezřetní.

Yax (22. 1. – 10. 2.)

Ačkoliv je teprve začátek roku, měli byste zpomalit. Myslete také na své zájmy a zajděte si konečně do divadla nebo kina, o kterém tak dlouho mluvíte. 

Zac (11. 2. – 2. 3.)

Březen je vám nakloněný, nic vám nebrání v cestě, abyste se konečně rozhoupali a pustili se do plnění svého snu.

Keh (3. 3. – 22. 3.)

Vaším poznávacím znakem je vaše inteligence, které si všimnou také nadřízení. Buďte otevřeni novým možnostem, čeká vás vzrušující cesta.

Mak (23. 3. – 11. 4.)

Nebezpečí a vzrušení přímo vyhledáváte, ovšem v březnu byste měli přibrzdit. Nepokoušejte štěstěnu.

Mak vyhledává vzrušení, ale v březnu by se hodilo přibrzdit, Zdroj: Ollyy/ Shutterstock

K'ank'in (12. 4. – 1. 5.)

Už delší dobu se o vás pokouší nějaká nemoc, nesnažte se ji přechodit a raději si naordinujte pár dnů v posteli. Nic vám neuteče.

Muwan (2. 5. – 21. 5.)

Není přítel jako přítel. Rozhodně se mějte na pozoru a nedůvěřujte všem. Nelehká doba začíná měnit charaktery osob, do kterých byste nikdy neřekli, že by byly schopny nějaké špatnosti.

Pax (22. 5. – 10. 6.)

Měli byste zapracovat na svém pesimismu. Březen je měsíc plný výzev a nových možností, využijte toho a nevzdávejte se hned na začátku.

Kayab (11. 6. – 30. 6.)

Rodina je pro vás vším, proto máte někdy problém zapadnout do kolektivu a otevřít se novému přátelství. Možná byste měli trochu zapřemýšlet, zda by nebylo od věci si najít kamarády, kteří pro vás mohou být inspirací.

Kumk'u (1. 7. – 20. 7.)

Perfekcionismus je pro vás typický, který hodně osob ve vaší blízkosti na vás obdivuje. Uberte s jeho mírou, ne vždy se vše podaří podle představ.

Wayeb (21. 7. – 25. 7.)

Měsíc březen je pro vás měsícem, kdy sklízíte vše, co jste zaseli - jak dobré, tak i to špatné. Lepší zítřky se pomalu blíží.

Wayeb sklidí to dobré i to špatné, Zdroj: NaMong Productions/ Shutterstock

Pop (26. 7. – 14. 8.)

V březnu se vám ozve někdo, kdo vám nasadí pořádného brouka do hlavy. Už dlouho se cítíte sami se sebou nespokojeni, mějte oči na šťopkách a nepropásněte možnost vymanit z toho kruhu nespokojenosti. 

Wo (15. 8. – 3. 9.)

Dochází vám síla a energie, vaše pracovní vytížení je na maximu. Začněte trávit více času v přírodě, taková dvacetiminutová procházka není vůbec od věci.

Sip (4. 9. – 23. 9.)

Je na čase, abyste začali trávit více času s rodinou, které na vás záleží. Plánování pracovní náplně vám jde skvěle, naplánujte si i každodenní společný čas.

Sotz (24. 9. – 13. 10.) 

Na venkovní aktivity je ještě stále dost času, nespěchejte a raději své tělo na dávku sportovních aktivit připravte postupně. Začít můžete kontrolou funkčnosti sportovních potřeb, které vám leží v garáži.

Sec (14. 10. – 2. 11.)

Měsíc březen je vám nakloněný, ale pozor na unáhlená rozhodnutí. Abyste neskončili tam, kde jste ještě nedávno byli, měli byste pořádně zvážit každé rozhodnutí.

Xul (3. 11. – 22. 11.)

Hledáte v lidech jen to dobré a na svou upřímnost leckdy doplatíte. Nevzdávejte se svých hodnot a jděte si za tím, co je pro vás skutečně důležité.

Yaxk'in (23. 11. – 12. 12.)

Cítíte, že je na čase zvednout kotvy a jít naproti novým dobrodružstvím a zážitkům. Nic vám v cestě nestojí. 

Mol (13. 12. – 1. 1.)

Do života vám vstoupí osoba, která výrazně ovlivní dění kolem vás. Je už na vás, jak celou situaci uchopíte, zda ku prospěchu svému či nikoli.