Předpověď hvězdopraveckých karet na březen: Smrt ega pro Ryby, naděje pro Panny

Předpověď hvězdopraveckých karet na březen: Smrt ega pro Ryby, naděje pro Panny
Hvězdopravecké karty obsahují různé osobnosti, předměty nebo elementy, za nimiž se skrývá určitá symbolika a význam. Zjistěte, jakou kartu jsme vytáhli pro vaše znamení na měsíc březen. Na co se můžete těšit a čemu se naopak vyvarovat? 

Zimní období se pomalu ale jistě chýlí ke konci, s čímž přichází také spoustu čerstvé energie. To může znamenat také pouštění zvyků, které nám již neslouží a osvojení si nových. Nebraňte se změnám, pokud budete setrvávat pouze v tom, co znáte, nikam se neposunete. 

Beran (21.3. - 20.4.)

Karta Ďábel – Tato karta není negativní, i když to tak zní. Spíše vám chce ukázat, že máte kolem sebe falešné lidi. V březnu tak zkuste méně mluvit a více poslouchat. Pomůže také, když zajdete do nových skupin lidí. Potřebujete odhalit pravé tváře těch, kteří se možná tváří jako přátelé nebo kolegové, ale ve skutečnosti vám chtějí ublížit. 

Býk (21.4. - 21.5.)

Karta Mírnost – Byla zima, začal nový rok, ale vy jste byli neustále v jednom kole. Jako jedni z mála jste se opravdu nezastavili. Tato karta tedy ukazuje na fakt, že potřebujete zpomalit. V březnu si tak najdete více času na sebe, své záliby, svoji rodinu, ale hlavně na relax. Potřebujete si jen tak sednout na gauč nebo na lavičku a nic nedělat. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Karta Spravedlnost – Spravedlnost je vlak, který má, bohužel, vždycky zpoždění. Nebuďte proto naivní. I když se snažíte vždy za každou cenu šířit dobro, tak možná jste nakonec za hlupáka. V březnu konečně otevřete trochu více oči a uvědomíte si, že jste žili ve velmi úzké bublině. 

praskne pomyslná bublina ve které žili
Blížencům praskne pomyslná bublina, ve které žili | Zdroj: nepool/ Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.)

Karta Chtíč – Pokud se máte pro něco nadchnout, potřebujete velkou motivaci. Tento impuls v březnu přijde, dlouho jste totiž neměli chuť nejen vstávat, ale pořádně něco dělat. Tento nový plyn může být ve formě nového partnerství, přátelství nebo nového kolegy. Zkrátka to bude nějaká osoba, která vám vstoupí do života. 

Lev (23.7. - 22.8.)

Karta Císař – Kolem vás se objeví někdo, kdo vám bude zprvu velmi sympatický, ale dávejte si pozor. Nemusíte se vždy hned otevřít a všem důvěřovat, protože to nemusí s vámi každý myslet dobře. Karta císař vám radí, abyste si drželi své cíle, ambice a sny pro sebe. Lidé jsou závistiví a zákeřní, dokáží využít vaši důvěru ve svůj prospěch, vy potom budete jenom litovat. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Karta Hvězda – Tato karta symbolizuje hlavně naději. Několik měsíců se vám nedařilo – to mohlo být v různých sférách života – zdraví, vztahy, peníze, bydlení nebo přátelství. V březnu přijde nová naděje, že ještě není nic ztraceno. Obrátíte se na více duchovnější aspekty svého života, ať už to bude ve formě knih, meditace nebo více času v přírodě. Tam najdete ty správné odpovědi. 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Karta Vůz – V březnu pro vás platí jediné – nezastavujte! Ano, možná máte velké tempo, v práci i v osobním životě, ale dovolte si maximálně zpomalit, určitě nemůžete zastavit. Energie kolem vás totiž proudí opravdu ve váš prospěch a potřebujete je udržet v pohybu. 

Štír (24.10. - 22.11.)

Karta Velekněz – Toto je vaše hvězdopravecká karta na březen 2023. Poznáte novou osobu, ke které budete vzhlížet. Tato osoba bude mít více zkušeností než vy v oblasti, ve které se chcete rozvíjet. Učte se a naslouchejte. Dávejte emoce stranou, potřebujete nyní hlavně rozvíjet svůj intelekt. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Karta Měsíc – Symbolizuje fakt, že všechno se děje v cyklech, kde vše začíná a končí. Proto mějte na paměti, že dokud neuzavřete určité záležitosti, které vás stálé trápí, tak je budete mít pořád ve své hlavě. Zároveň se inspirujte v přírodě, která také funguje v cyklech, naplánujete si výlet nebo alespoň více procházek parkem nebo lesem. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Karta Poustevník – Čekejte velkou očistu, co se týče vaší duše. Potřebujete se na chvíli stáhnout do svojí ulity a nikoho k sobě nepustit. I když vám někteří lidé budou vyčítat, že na ně nemáte čas, tak si to neberte osobně. Jenom vy víte, co doopravdy potřebujete. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Karta Milenci – V březnu budete sršet sexuální energií. Pozor, to ale neznamená pouze ve vašem partnerství. Tato energie se projevuje také v profesi, proto si dávejte pozor, abyste ji používali správných způsobem. 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Karta Smrt – Tato karta sice značí smrt, ale spíše jde ve vašem případě o smrt ega v měsíci březnu. Podaří se vám odloupnout několik slupek identit, které vám přidělávaly jenom starosti a zlé programy. Dostanete se tak blíže ke svojí podstatě a budete se cítit lehčí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text