Výklad tarotových karet na tento víkend: Střelci zvítězí nad vlastními nedostatky, Lvi zažijí pocit obrovské lásky

Výklad tarotových karet na tento víkend: Střelci zvítězí nad vlastními nedostatky, Lvi zažijí pocit obrovské lásky
Tarotové karty používali již naši předci k tomu, aby poodhalili, co se bude dít. I oni byli zvědaví a obávali se své budoucnosti. Pojďme tedy společně využít jejich magickou moc a poodhalit, co se bude dít o víkendu.

Beran (21.3. – 20.4.)

Zkuste se na chvilku zasnít. Princ pohárů boří přirozené hranice mezi sněním a skutečností. Co si od života opravdu přejete, jaké jsou vaše sny a touhy? Pokud vám někdo o víkendu učiní nabídku, přijměte ji se srdcem na dlani a k lidem se chovejte tak, jak chcete, aby se oni chovali také k vám.

Býk (21.4. – 20.5)

Dvojka disků představuje nějakou změnu. A jak se říká, změna je život. Všechny překážky a nesnáze, které se před vámi o víkendu objeví, vyřešíte šikovně ve svůj vlastní prospěch. Navíc je budete brát i jako výzvu a jejich zdolávání si užijete. Díky tomu získáte novou vlnu sebevědomí, které již tak dlouhou dobu potřebujete.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Přestaňte se neustále něčemu nebo někomu podřizovat a ukažte, že máte i své vlastní nápady a svůj názor. Zvlášť pokud cítíte nějakou formu útlaku ve vašem partnerském životě, měli byste dobře zvážit, zda ve vztahu i nadále vytrvat. Osmička pohárů vás také varuje před vlastním sebeklamem a přetvářkou.

Rak (22.6. – 23.7.)

Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste si trochu odpočinuli. Pokud se však objeví nějaký důvod k oslavě či nabídka do společnosti, využijte toho. Jen si dejte pozor na alkohol, abyste to tentokrát trochu nepřehnali. Pokud nemáte rádi společnost, udělejte si výlet do přírody.

Lev (24.7. – 23.8.)

Všechny úkoly plňte v klidu a s jasným cílem. Během nich budete mít čas i na přemýšlení, a tak zkuste uvažovat sami o sobě. Karta Umírnění vám k tomu dodá potřebné myšlenky a možná vás napadnou nové cesty, po kterých byste se mohli vydat. V partnerském životě se vám bude dařit a zažijete pocit obrovské lásky.

Ano, jsou i nové cesty. Která bude ta vaše?
Ano, jsou i nové cesty. Která bude ta vaše? | Zdroj: GagoDesign / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Raději se o víkendu někam schovejte a nechoďte do společnosti, zbytečně byste zkazili den sobě i ostatním. Karta Čtyřka pohárů totiž s sebou nese rozmrzelost, hádky a špatnou náladu. Místo toho, abyste jednotlivé problémy řešili zbrkle a s horkou hlavou, tak je odložte na další týden, bude to rozumnější řešení.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Nebuďte žárliví a nesnažte se svou druhou polovičku za žádných okolností vlastnit. Pokud máte nějaké problémy zaměřte se na vzájemnou komunikaci a všechno si vyjasněte. Single tento týden díky Dvojce pohárů poznají osobu, která by pro vás mohla být osudová. Na nic si však nehrajte a ukažte své pravé já.

Štír (24.10. – 22.11.)

Vše se brzy v lepší obrátí tak, jak tomu napovídá karta Hvězdy, která s sebou přináší i pocit naděje. Pokud vás tedy něco trápilo, v tyto dny to odezní a všechno se vyřeší. Pod vlivem šťastné hvězdy se před vámi otevírají i nové možnosti a příležitosti, kterých se můžete chopit.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Zvítězíte nad vlastními nedostatky. Konečně najdete své pravé já, uvědomíte si chyby, kterých jste se dopouštěli a vydáte se tou správnou cestou. Karta Šestka holí přináší nové začátky a ponaučení, je tedy ten správný čas k tomu začít znovu a možná i trochu lépe. Co myslíte?

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Již delší dobu toužíte dosáhnout určité vyrovnanosti. Karta Mága vám v tom může v tyto dny dopomoci, ale nejdříve si musíte uvědomit, že tím klíčem je láska, tolerance a upřímnost. A pokud nebudete upřímní sami k sobě, nemůžete vyrovnanosti nikdy dosáhnout.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Desítka pohárů je hodně citovou kartou, která vzpomíná na staré dobré časy. O víkendu se setkáte s někým, koho jste již delší dobu neviděli. Můžete to být ale i vy, kdo takové setkání zorganizuje. Chybí vám někdo z vaší minulosti? Napište mu a uvidíte, že i druhá osoba bude neskutečně šťastná, že vás zase vidí.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Tento víkend vám padla dominantní karta Věže, buďte tedy raději opatrní a obezřetní. S kartou totiž často přichází nějaké prozření, které nemusí být vždy úplně příjemné. Raději se o víkendu připravte na špatné zprávy. Nic však netrvá věčně a brzy již bude lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text