Partnerský horoskop na druhý březnový víkend: Střelci se mohou pohádat, Ryby vyjádří lásku

Partnerský horoskop na druhý březnový víkend: Střelci se mohou pohádat, Ryby vyjádří lásku
Tento víkend se příliš nebude lišit od začátku tohoto týdne. Největší vliv na nás stále bude mít Saturn, který zařídí, že se naše vztahy posunou k lepšímu. Někdy je zapotřebí menší hádky, abychom si uvědomili, jak hodně nám na partnerovi záleží a že s ním chceme strávit zbytek života. Na co se můžete v partnerském životě těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nezapomínejte na své vlastní já, které si myslíte, že Vás popisuje. Strach může partnerství zcela uškodit, ať už pramení odkudkoliv. Nejste to Vy, pokud máte strach, uvědomte si proto, jak se během strachu chováte. Můžete říci partnerovi něco, čeho později budete hořce litovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete mít problém partnerovi říci, co přesně máte na mysli, aby se náhodou neurazil. Vězte však, že zrovna můžete říci to nejlepší, a je pouze na Vašem partnerovi, jak se k tomu postaví. V průběhu víkendu zjistí, že to, co jste mu řekli, je velice užitečné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend byste neměli na svého partnera zapomínat. Ani tento víkend si totiž nedáte pohov s prací. Myslete na to, že stejně jako Vy, tak i Váš partner má své potřeby. Cítit se odstrčený není ve vztahu to nejlepší, co člověk může cítit. Udělejte si čas na rande.

Rak (22. června – 22. července)

Partner s Vámi musí držet krok, pokud bude chtít, abyste si rozuměli. Vaše inteligence se nyní totiž projeví více než obvykle a budete chtít trávit čas s lidmi, kteří jsou na tom obdobně. Dejte svému partnerovi šanci, aby dokázal, že se Vám dokáže vyrovnat. Možná Vás svými znalostmi překvapí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na svém partnerovi si začnete všímat těch stránek, které jsou negativní a vrhají na Vašeho partnera i na Vás špatné světlo, jakmile se ocitnete na veřejnosti. Budete se snažit partnerovi domluvit, že takto se opravdu chovat nemůže. Vše se bude odvíjet od toho, v jakém smyslu to pochopí.

Začnete si na partnerovi všímat i toho negativního
Začnete si na partnerovi všímat i toho negativního | Zdroj: Master1305 / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete si více všímat, zda Vám to s partnerem klape či nikoliv. Pokud si nebudete jisti, zvažte všechna pro a proti Vašeho vztahu a dozvíte se odpověď. Nyní je na Vás, abyste vztah zlepšili a partnerovi sdělili, co přesně se Vám na vztahu nelíbí, pokud jste to dosud neučinili.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud si nebudete vědět rady, jak se posunout ve svém partnerském životě, nyní Vám bude hodně nápomocná Vaše intuice. Poslechněte ji a zprostředkujte rande, na němž se s partnerem zasmějete a zároveň se hodně sblížíte. Zlepší to Váš partnerský život a uvolní stres.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte si pozor na zbytečný stres, pokud partner udělá něco, co se Vám líbit nebude. V zápalu vzteku můžete být i sebekritičtí, můžete si myslet, že si partnera nezasloužíte. Pokud se to stane, vyhledejte klidné místo k meditaci, která Vám ukáže, jak s partnerem lépe vycházet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud s partnerem nevycházíte a harmonický vztah jste měli před více než několika měsíci, můžete se permanentně hádat, pokud nenajdete kompromis. Pokud s partnerem vycházíte, můžete si s partnerem navzájem sdělit, co byste zlepšili, ale větší hádky nehrozí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nezapomeňte na tradiční hodnoty ve Vašem vztahu. Dodržujte je – tento víkend na ně totiž budete zapomínat, což může zlepšit či naopak hodně zhoršit Váš vztah. Rozhodněte se podle charakteru Vašeho partnera, abyste se nerozhádali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud Váš partner pochopil, že nehledě na finanční zabezpečení musíte šetřit, Váš víkend bude nezapomenutelný a bez hádek. Skvěle se s partnerem pobavíte a shodnete se na tom, na co vlastně chcete do budoucnosti šetřit. Rande pomůže upevnit Váš vztah s partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Hřejivá slova budou tento víkend hodně důležitá, pomohou Vám vyjádřit, jak hodně Vám na partnerovi záleží. Menší výlet také nebude na škodu, obzvláště, pokud jste si s partnerem již delší dobu nikam nevyrazili. Tento výlet můžete spojit s romantickou schůzkou.

Zdroj článku: