Riskování není nic pro tato znamení zvěrokruhu

Riskování není nic pro tato znamení zvěrokruhu
Riskovat bychom neměli, pokud nechceme být zklamaní. Právě zklamání je po riskování mnohem častější než výhra a následný pocit štěstí. Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení zvěrokruhu, víte to moc dobře a užíváte si spokojenějšího života.

Rak (22. června – 22. července)

Vadí Vám, když jsou lidé, které máte rádi, citově zraněni. Přesně toto se může stát, pokud budete zbytečně riskovat, a Vy to moc dobře víte. Neděláte nic riskantního, poněvadž víte, že se to nikdy nevyplatí. Raději zůstáváte doma, než abyste šli někam, kde existuje ta nejmenší šance, že budete muset riskovat. Neděláte to ani tak pro sebe, jako pro ostatní. A pokud zjistíte, že někdo z Vašich přátel či Vaší rodiny chce zariskovat, snažíte se mu to co nejdříve vymluvit. Představujete si jeho zklamání, že mu jeho jednání nevyšlo, a jeho následný smutek, který může být dlouhodobý.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ačkoliv se to nemusí zdát, ani Vy nemáte rádi riskování. Neradi riskujete, a to z toho důvodu, že máte rádi, když se u událostí dá předvídat, jak dopadnou. To pochopitelně nemá s riskováním nic společného. Rádi se předvádíte, ale to neznamená, že byste byli ochotni riskovat. Provádíte jen ty činnosti, u nich se dá předpokládat, jak dopadnou. Jste hodně opatrní a nechcete, abyste byli zklamáni. Stabilita je něco, čeho si hodně ceníte, a nepřipustíte, aby se Vám stalo něco, čeho byste mohli později litovat. V tom je Vaše kouzlo – rádi přeháníte, pokud něco říkáte nebo děláte, ale vždy jste natolik opatrní, abyste se vyhnuli zklamání ze své strany i ze strany ostatních lidí.

neradi riskujete, sázíte jen na činnosti u kterých můžete odhadnout výsledek
Lvi, neradi riskujete, sázíte jen na činnosti u kterých můžete odhadnout výsledek | Zdroj: Max kegfire/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Ceníte si stability nad vším ostatním. Nehledě na to máte pevné názory a riskování podstoupit nehodláte. Víte, že by to nevěstilo nic dobrého, naopak byste mohli zažít trpkou prohru, což Vy rozhodně nechcete. Rádi stojíte pevně na nohách a máte tu jistotu, že víte, jak se ta která situace vyvine. Neriskujete, přestože Vás přátelé mohou ujišťovat, že to, co uděláte, dopadne dobře. Pro Vás to není důvod riskovat – dobře víte, že existuje malá šance, že se Vám to nevyplatí, a tak nevidíte důvod, proč byste to měli dělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Riskování nemáte rádi snad více než všichni ostatní lidé. Uznáváte tradiční hodnoty, které říkají, že riskovat se nikdy nevyplatilo bez ohledu na to, co říkají ostatní lidé. Než něco uděláte, vždy si dobře rozmyslíte, zda se nemůže stát něco nepěkného. Jste extrémně opatrní ohledně svých kroků. Jste důslední a neodvážíte se udělat sebemenší chybu. Pokud máte riskovat, neuděláte to. Než něco uděláte, potřebujete znát všechny detaily, abyste věděli, zda si tento krok můžete dovolit udělat.

Zdroj článku: