Nejlepší módní momenty Kate Middletonové. Cokoliv vezme na sebe, okamžitě chtějí nosit tisíce žen po celém světě

Nejlepší módní momenty Kate Middletonové. Cokoliv vezme na sebe, okamžitě chtějí nosit tisíce žen po celém světě
Princezna Kate je právem považována za módní ikonu. Asi není událost, kde by ji někdo dokázal přehlédnout. Pojďme se podívat na ty nejpovedenější modely.

Obyčejně neobyčejné modré šaty

Hned na oficiálním začátku reprezentace Británie oblékla Kate, která při výběru outfitů téměř nikdy nešlápne vedle, ikonické tmavě modré šaty. Ty na sobě měla při prvním oficiálním představení se jako snoubenka prince Williama v roce 2010. Na první pohled obyčejné zavinovací šaty od značky Issa London podtrhly její dokonalou postavu a zařídily přímo davové šílenství žen, které toužily po těchto nebo alespoň podobných šatech.

Svatební róba století

Bez povšimnutí nemůže zůstat ani svatební den prince Williama a Kate. Svatební róba století, jak se jejím šatům dodnes přezdívá, zaujala především moderním designem spojeným s tradicemi královského dvora. Starověkou eleganci podtrhly nejenom dlouhé rukávy, ale také něžná krajka a příjemný materiál z hedvábného saténu.

Svatební róba století, zdroj: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Dokonalá za každé situace

Nejenom outfit sladěný s doplňky, ale také respekt princezně Dianě vyjádřila při představování všech svých narozených dětí. Ať už se jednalo o prvorozeného syna či další ze tří potomků, všichni byli zabaleni v zavinovačce GH Hurt & Son.

Při představování nejmladšího prince byla jen několik hodin po porodu Kate oblečena v červených šatech s bílým krajkovým límečkem značky Jenny Packham. Decentní líčení a foukanou doplnili náušnice ve tvaru královských kapek. Princezna tak opět i v roce 2018 předvedla nejen dokonalý vzhled, ale také respekt ke tragicky zesnulé matce svého muže Williama. Oblékla šaty nápadně podobající se róbě, kterou na sobě při narození prince Harryho měla princezna Diana.

Kate oblečená ve zlatě

Kate je za dámu opravdu v každé situaci. To potvrdila i v roce 2021, kdy na premiéru nového snímku o Jamesi Bondovi vynesla zlaté šaty doplněné o květinové náušnice O´nitaa a zlaté lodičky Aquazzura. Asi není žádným překvapením, že i po této události se o alespoň podobně vypadající šaty strhla opravdová rvačka.

Hvězda za každého počasí

Kate už několikrát dokázala, že ani chladné zimní počasí ji nemůže zastavit. Ať už mluvíme o čokoládově hnědém kabátu obepínajícím její štíhlou postavu, který oblékla při návštěvě východního Bostonu, nebo o červeném kabátě značky Alexander McQueen, který dokázala doplnit o vínový rolák a skvěle padnoucí sukni. Kate je i při nepřízni počasí dokonale sladěná.

Róby i sportovní styl

Na velkých akcích, kdy přípravy trvají hodiny, je Kate opravdu nepřehlédnutelná. To ale platí i v případech, kdy reprezentuje svou zemi na návštěvách nebo národních oslavách. Ať je Kate oblečená v čemkoliv, vše jí vždy dokonale padne.

Zdroje článku: