Horoskop na 3. lednový víkend: Ryby čeká nepříjemné setkání, Váhy by se neměly rozhodovat

Horoskop na 3. lednový víkend: Ryby čeká nepříjemné setkání, Váhy by se neměly rozhodovat
Tento víkend nebude příliš přívětivý, a to zejména kvůli vlivu Venuše a zároveň vlivu Uranu. Nicméně všechno zlé je pro něco dobré, proto pamatujte na to, že cokoliv se stane, důvod, proč se Vám to stalo, zjistíte v budoucnu a uvědomíte si, že je dobře, že jste něco odhalili. Jaký bude Váš víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaši přátelé Vám pomohou vyřešit Vaše problémy a Vy nebudete mít na začátku víkendu žádné problémy. Přátelé k Vám budou upřímní, někteří až příliš, a proto se můžete dozvědět nejen spoustu novinek, kterými se poučíte, ale také je možné, že na Vás někdo vychrlí nepříjemnou informaci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend nebude patřit k Vaším nejlepším dnům. Ba naopak – zjistíte, že se Vám nebude nic dařit. Tyto dny bude nejlepší, když Váš názor nebude příliš hlasitý. Nic si na víkend neplánujte – své plány byste museli změnit, poněvadž Vám do toho něco přijde.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše minulost Vás bude tento víkend pronásledovat. Pokud jste v minulosti měli psychické problémy, nyní se dozvíte, co za nimi stálo. Vaše minulost se plně vyjasní a veškeré nezodpovězené otázky budou zodpovězeny, což Vám umožní si spořádat život a poučit se z chyb.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše intuice bude tento víkend zvýšena, využijte ji k tomu, abyste strávili poklidný víkend. Lidé totiž budou mít tendenci reagovat na vše příliš přecitlivěle, nenechte je, aby Vám zkazili náladu. Též si můžete začít plnit své sny, nejlépe o samotě, lidé Vás od nich mohou odrazovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Od pondělí do pátku hrozí, že budete muset změnit své plány, ať budou jakékoliv. Pokud jste si již něco naplánovali, přesuňte to na příští týden, jinak budete hodně zklamaní. Také budete nepřiměřeně hádaví, všechno Vám bude na všech vadit a budete mít sklon poučovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je možné, že Vás někdo požádá o pomoc a na tuto pomoc se zaměříte po celý víkend, což Vám znemožní udělat to, co jste již měli naplánováno. Ujistěte se, že Vaše mysl nebude naplněna negativními myšlenkami pouze proto, že jste nestihli to, co jste chtěli udělat.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud budete myslet na lásku, stávající nebo novou, v tuto dobu nebudete mít dobrý úsudek, a proto nechte toto rozhodování na jindy. Též se nedivte, že Vám okolnosti nedovolí splnit to, co jste si řekli, že splníte, a to po všech životních stránkách, hlavně té pracovní.

Šťastný pár, Zdroj: Flamingo Images / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zjistíte, že ve svém domově nejste tak šťastní, jak byste si přáli být, a již v pátek začnete pracovat na nápravě. Toto nadšení Vám vydrží až do neděle. Ven příliš chodit nebudete, spíše se zaměříte na to, abyste se ve svém domově opravdu cítili jako doma. Můžete si koupit nové vybavení či malou dekoraci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete-li se střetnout se svými přáteli a povídat si s nimi, započnete rozhovor o lásce na intelektuální úrovni. Budete rozebírat, zda-li je láska skutečně potřebná v životě, ale také jim pomůžete s jejich problémy s partnery. Budete hodně upřímní a většina Vašich přátel bude spokojena.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste zvyklí na to, že Váš život má svůj řád. Tento víkend na to můžete zapomenout, a pokud příliš toužíte po obvyklé denní rutině, vyhněte se přítomnosti jiných lidí, pouze by Vás rozptylovali a Vy byste se zachovali neracionálně. Budete mít sklon k hádavosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaši přátelé nebudou říkat to, co byste chtěli slyšet, a navíc je velká pravděpodobnost, že se střetnete s někým, koho znáte z minulosti a jehož přítomnost Vám nebude vůbec příjemná. Věnujte se pouze svým přátelům, pokud tato situace nastane, zbytečně byste se pohádali.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše minulost se pro Vás stane přítomností, a nyní nejen ve Vašich myšlenkách. Pokud totiž s někým máte nevyřešené spory, on se tento víkend objeví a připomene se Vám. Nebude se jednat o příjemné setkání, naopak Vám může zkazit náladu po celý zbytek víkendu.

Zdroj článku: